Koja bolje glumi u seriji "Pevačica": Milica Todorović ili Milica Pavlović? (ANKETA)

30.12.2023

16:30

0

Na društvenoj mreži je došlo do rasprave

Koja bolje glumi u seriji "Pevačica": Milica Todorović ili Milica Pavlović? (ANKETA)
Milica Todorović i Milica Pavlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Milica Todorović igra jedan od glavnih likova u seriji "Pevačica", estradnu zvezdu Dašu. Na društvenim mrežama se izvesno vreme poredi interpretacija Todorovićeve sa glumom Milice Pavlović, koja je u protekloj sezoni bila u ovoj ulozi.

 Jedna korisnica mreže Iks je tako sada objavila Miličine kadrove iz ove serije, i konstatovala jednu stvar.

 

 

- Pričajte vi šta hoćete, ali Milica Todorović ima i te kako dara za glumu. Mnogo bolje glumi od Milice Pavlović - stoji u objavi.

"Super glumi, baš je multitalentovana", "Stvarno nije teško bolje glumiti od Milice Pavlović", "Pa nije nju Kusturica džabe uzeo za onu operu", neki su od komentara ispod objave.

 

 

Todorovićevoj ovo nije prvi gluimački angažman. Emir Kusturica je 2006. godine angažovao pevačicu i njenog kolegu Stevu Anđelkovića da glume u operi "Dom za vešanje", koja se izvodila u više zemalja sveta.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Todorović i Stevan Anđelković

 

Kada je Milica Pavlović u pitanju, prva sezona pevačice je bio prvi glumački zadatak za nju. Ipak, producentima je rekla da će se povući iz projekta.

- Bili smo fenomenalna ekipa, nisam želela da budem nečovek i rekla sam im da ne mogu da nastavim - rekla je Milica i objasnila koliko joj je bilo teško tada.

Tanjug/Invision/AP/Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImage
Milica Pavlović

 

- Jedna je ta što je moj lik bio takav da je Milica pospana sve vreme, mene smiriti na dnevnom nivou u doba kovida, da sam ja smirena, da razvlačim reči, pije neke lekiće, to mi je teško palo. Ja sam neko ko pored kafe stalno mora pored sebe da ima kesicu badema, lešnika, indijskog oraha. Mene kad pitaju šta da mi kupe za rođendan ja kažem da mi kupe lešnik ili omiljenu olovku za usne. Ne znam da li će mi Miloš Timotijević zameriti ako ovo kažem, ali moram. On je alergičan na bademe, lešnike i te stvari i meni je zbog poljupca sa njim bilo zabranjeno da jedem te stvari. Poljubac mi je bila najteža scena. Da crknem, ljudi! Jedva smo i ta dva poljupca izveli, neverovatno! Mi koji minut pre toga pričamo o nekim životnim temama, o nekim emotivnim vezama i to i posle treba da se poljubimo... Ne shvatate! - izjavila je Milica ranije.

U anketi koju sledi možete odlučiti koja pevačica je uverljivije dočarala svoj lik u seriji "Pevačica".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike