Pavlovićeva „Zvezdama Granda" nije verovala, a kamoli da će odatle da se vine do Arene: Evo što je mislila da je to nameštaljka (FOTO/VIDEO)

25.12.2023

08:30

0

Ovo je Saši Popoviću i rekla čim su se našli oči u oči

Pavlovićeva „Zvezdama Granda" nije verovala, a kamoli da će odatle da se vine do Arene: Evo što je mislila da je to nameštaljka (FOTO/VIDEO)
Milica Pavlović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Milica Pavlović je proteklog vikenda održala svoj prvi solistički koncert u Štark Areni. Pored nje, još Aleksandri Prijović od nekadašnjih „Zvezda Granda" pošlo je za rukom da napuni ovoliku halu. 

Kako se o šouu koji je ona priredila još pričaju brojne priče, na društvenim mrežama ponovo je primećen i snimak s njene prve audicije za sezonu 2011/12. godine pomenutog talent-šoua. Iz istog, primećuje se da danas jedna od najpopularnijih mlađih pevačica u čuveno takmičenje nije posebno verovala, a iz istog - vremenom je uspela da dogura čak i do Arene. 

- Iskreno, mislila sam da je namešteno i da je nameštaljka, iskreno pričam... - otvorila je bila dušu Milica, oči u oči sa Sašom Popovićem, koji ju je zadovoljan njenim talentom bio upitao zašto im i ranije nije došla. 

Tu se, međutim, nije i zausavljala, što vas sve čeka u videu koji sledi. 

- Najpre sam mislila da kandidati dolaze ovde na osnovu neke veze ili poznanstva, to pod brojem jedan. Pod brojem dva, mislila sam, što se tiče glasanja, takođe, da je namešteno, ali uverila sam se da nije - izjavila je Pavlovićeva koja nešto kasnije, kada joj je u izvesnoj emisiji ovaj snimak bio pušten, nije mogla da prestane da se smeje. 

Pevačica je, inače, prethodno paralelno sa srednjom školom išla u školu pevanja Aleksandre Radović. Na poklon je, kao najbolji polaznik, bila dobila pesmu „Dođi" koju je komponovala Leontina Vukomanović, takođe još tada zadivljena njenim pevačkim sposobnostima. Godine 2010, štaviše, zajedno su bile nastupile na Radijskom festivalu, što je ujedno obeležilo i njeno prvo medijsko pojavljivanje. 

Tijana Dapčević i Leontina Vukomanović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Leontina, podsetimo, dolazeći na njen koncert u Areni, nije mogla, a da se ne priseti tog njihovog upoznavanja. 

„Gde si krila ovu malu dosad?"

Saša Popović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Mnogi to ne znaju, ali Milica i ja se znamo pre takmičenja za „Zvezde Granda". Ona je na jednom festivalu i pevala moju pesmu. Bila je dete koje sam pratila dok je bila na časovima kod Aleksandre Radović i tada sam joj dodeljivala stipendije. Postoji jedna interesantna anegdota, kada se Milica prijavila za „Zvezde Granda" zvala me je da me pita da li znam Sašu Popovića i Žiku Jakšića, jer je imala tremu i bojala se negativnih komentara. Pozvala sam ih i 15 minuta nakon audicije zove mene Saša i viče: „Gde si krila ovu malu do sad?" Bili su oduševljeni, njoj nikakva vrsta protekcije nije trebala, jer je rođena zvezda - ispričala je ona tik pred Miličin šou okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam

Potom, dodala je i kako je stala na njenu stranu kada je „ratovala" s Draganom Kojićem Kebom. 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike