„Dženifer, šta je ovo, molim te?" Fanovi na nogama: Pevačici turneja na aparatima, a cene karata skupe kao otrov? (VIDEO)

29.03.2024

07:45

0

Ovo im se nimalo ne dopada

„Dženifer, šta je ovo, molim te?" Fanovi na nogama: Pevačici turneja na aparatima, a cene karata skupe kao otrov? (VIDEO)
Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez i po otkazivanju pojedinih šouova rešena je da održi ukupno 30 nastupa u okviru predstojeće turneje. U jeku priča, međutim, da joj čitava „multimedijalna ideja vredna 20 miliona dolara" u stvari polako, ali sigurno propada, navodno zbog loše prodaje karata, izvesni fanovi oglasili su se na društvenim mrežama pa pevačici uputili pitanje - da li su koncertne ulaznice stvarno toliko skupe ili se „ona možda malo prešla".

- Džej Lo, Dženifer, cene karata za tvoj šou... Stvarno ili je ovo slučajno? - počeo je konkretno stendap komičar Dilan Mahejni na svom Instagramu, a ovime je ubrzo i pokrenuo pravu lavinu sličnih komentara poput „Dženi je zaboravila da je iz bloka", „Dženifer, molim te, šta je ovo", „Ako Ben Aflek neće da trči po bini prerušen u Betmena, mene ovo i ne zanima", pa mnoge druge. 

 

 

- Treba da poslušaš svoj novi album još jednom, jer ćeš tada shvatiti da ne bi trebalo da naplaćuješ ovoliko. Moraš da imaš bar jednu Gremi nagradu za tu cenu (smeh). To je 100 dolara više nego što sam dao na Bijonse, a ona ima Gremija koliko ima - dodao je Dilan, na šta pevačica još uvek nije odreagovala.

Podsetimo, album „This is me... Now" po kom turneja nosi ime i dva filma (mjuzikl „This Is Me... Now: A Love Story" i dokumentarac „The Greatest Love Story Never Told"), tri su dela multimedijalnog projekta koji je Džej Lo lično koštao 20 miliona dolara, iz njenog džepa, pisao je bio „Variety". Njeni predstavnici, sa druge strane, još se nisu oglasili akonto te priče, a fanovi koji su pazarili karte za otkazane događaje mogu prilično lako da uzmu svoj novac nazad.

Iz njenog tima, pak, nije istaknuto zašto je u stvari došlo do otkazivanja, pa se tamošnja javnost umnogome oslanja na šuškanja da „se zanela i da će teško prodati tako skupe karte". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike