Dženifer Lopez progovorila o problematičnom odnosu sa roditeljima: Tata je bio odsutan, a majka narcisoidna

29.02.2024

10:10

0

Priznala i da je trpela zlostavljanje u vezama

Dženifer Lopez progovorila o problematičnom odnosu sa roditeljima: Tata je bio odsutan, a majka narcisoidna
Copyright Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek uskoro će objaviti dokumentarac "The Greatest Love Story Never Told" u kome će ispričati mnoge nepoznate detalje njihove ljubavi, ali i života.

Tako je pevačica iskoristila priliku da progovori o odnosu sa svojim roditeljima, koji prema njenim rečima, nikada nisu bili idealni.

- Kada sam odrastala, uvek sam tražila nekoga ko će me učiniti voljenom. Bila sam srednje dete, ne najmlađe, ne prvo... malo se izgubiš između svega - kazala je Džej Lo, pa dodala:

- Tata je bio odsutan jer je uvek radio noću, a onda bi po ceo dan spavao i nisam se osećala kao da imam dovoljnu komunikaciju sa njim. Moja je mama bila narcisoidna, volela je da bude u centru pažnje i volela je da se zabavlja - pojasnila je.

Profimedia
Ben Aflek i Dženifer Lopez

Dženifer tvrdi da je sa majkom imala nesuglasice zbog kojih su se udaljile, a koje su bile rezultat njene odluke da ostavi studije i posveti se muzici.

- Htela sam da se oprobam u plesu i to je zahtevalo puno radno vreme... Počela sam da spavam na kauču u plesnom studiju. Bila sam beskućnica, ali sam joj rekla: ‘Ovo je ono što moram da učinim‘", prisetila se Lopez i dodala da joj je majka usadila vrednosti nezavisnosti i samostalnosti.

Ipak, vremenom su se odnosi izgladili, a njeni roditelji su joj danas velika podrška, pa je prošle godine za Dan očeva podelila fotografiju sa ocem Dejvidom pa napisala: "Tata, volim te."

Profimedia
Dženifer Lopez

Još jedna iznenađujuća ispovest bila je vezana za njen emotivni život, a pevačica je priznala da je bila više puta u toksičnim vezama, u kojima je trpela zlostavljanje.

- Biti izmanipulisan nije prijatno. Mislim, nikada nisam bila u vezi u kojoj sam dobila batine, hvala Bogu, ali definitivno sam bila zlostavljana i preživela sam još par drugih neprijatnih stvari. Grubosti. Nepoštovanje - rekla je ona, ne otkrivajući o kom partneru je reč.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike