„Otima se kontroli!" Karleuša prokomentarisala izjavu Maje Berović i „pecnula" Cecu Ražnatović (VIDEO)

16.04.2024

14:41

0

Pevačica se osvrnula i na sukob sa Darom Bubamarom

„Otima se kontroli!" Karleuša prokomentarisala izjavu Maje Berović i „pecnula" Cecu Ražnatović (VIDEO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Jelena Karleuša posle konferencije za medije organizovane povodom njenog i nastupa „Amadeus benda" na „Youth Festu" u Nišu, porazgovarala je s medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam na razne aktuelne teme.

Tada je, između ostalog, prokomentarisala i izjavu koleginice Maje Berović da su „Jelena i Ceca najbolje obučene žene s estrade" i, po svemu sudeći, nije se baš složila s njom.

ATAImages/ A.A.
Jelena Karleuša

- Mi svi znamo zašto ona to tako kaže, ona je tu nepripadajuće ubacila i Cecu. Ona može biti njena drugarica, ali kada je reč o stilu i ukusu, neka je stavi u drugu kategoriju. Svakako, Maji hvala što se usudila da pored svoje drugarice izgovori i moje ime, prosto se otima kontroli, to je nešto neverovatno - istakla je Karleuša, pa se potom još jednom osvrnula i na najnoviju dramu sa Darom Bubamarom.

- Mora da se zna da ja nikada nikoga ne napadam prva, ja sam uvek neko ko se brani, ali ta moja odbrana je često agresivnija od tog napada. Prosto, komentarisati posle svega, moj odnos sa Radojkom gde sam ispala dobar i fer čovek, smtaram da njeno ponašanje govori o njoj, ali mislim da ne treba da me izaziva. Takođe, bizarno je da čas govorim o Kanjeu Vestu i Đorđini, a onda o Radojki, nekako, ne ide - rekla je JK i dodala:

- Ona je verovatno kompetentna da priča o tome šta je svetsko, a šta nije, vidimo po njoj.

Šta je još rekla o razvodu Dragane Mirković, nastupu pred Nišlijama, pa i nasilju kroz koje prošla pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike