Prvo oglašavanje Indi Aradinović posle razvoda: Nije me kupio ako me je oženio, šta da sam dete dobila s njim?!

02.03.2023

18:32

0

Iako nije dugo provela u braku s biznismenom iz Danske, rastanak joj je svakako teško pao

Prvo oglašavanje Indi Aradinović posle razvoda: Nije me kupio ako me je oženio, šta da sam dete dobila s njim?!
Indira Aradinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Indira Aradinović zvanično je razvedena žena, a u svom prvom oglašavanju za medije po tom pitanju otkrila je i neke nepoznate detalje brodoloma ove njene velike ljubavi.

- Prvi mart, od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika. Samo je moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav onog dana kada je potpisao razvod, 27. decembra 2022. godine, na datum kada smo se i prvi put poljubili u julu 2020. Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe, da će u dobru i zlu biti pored mene,  10. oktobra 2022. - poručila je uz svoju Instagram objavu Indi, objavivši niz zajedničkih fotografija s biznismenom iz Danske sa svadbe, samo precrtane crvenom bojom.

Indira Aradinović, Instagram screenshot / indy_ara_indira
 

- Oporavljam se nekako od svega... Nisam baš previše razočarana... Sećate se kada sam u intervjuu za „Premijeru" posle dva dana od venčanja rekla: „Videćemo da li je gospodin pravi...", na pitanje da li sam pronašla gospodina pravog? Mislim da nikada brže nisam dobila odgovor na to - kazala je ona u razgovoru za „Pink.rs", pa dodala kako je on papire za razvod potpisao još krajem decembra prošle godine.

- Razloge zaista ne bih iznosila u javnost. Ipak sam ja dama - naglasila je, a onda nastavila:

- Još uvek sam u šoku zbog svega što se dogodilo. Vrlo nezrelo i lukavo sa njegove strane. Krah razvoda nije mala i laka stvar... Volela sam tog čoveka, a i on je mene. Ipak je on bio moj izbor. Ali, ipak sam srećna što je mnogo brzo doneo tu odluku i pokazao da je nezrela i nestabilna ličnost za brak.

- Šta bi bilo da sam dete imala sa takvom osobom?! Nije me kupio, ako me je oženio. Pomešao je malo posao i emocije... - zaključila je Indi za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike