"Hladan je i mračan"! Oglasile se komšije Dženana Lončarevića u jeku priča o razvodu: Viđamo ga samo sa muškarcima

15.04.2024

11:56

0

Ne druži se sa komšilukom

"Hladan je i mračan"! Oglasile se komšije Dženana Lončarevića u jeku priča o razvodu: Viđamo ga samo sa muškarcima
Dženan Lončarević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nedavno je objavljeno da se Dženan Lončarević razvodi posle 25 godina braka od supruge Samire, sa kojom ima dvoje dece, a ta vest iznenadila je javnost.

Međutim, njegove komšije tvrde da ga sa suprugom nikada nisu ni videli, već je obično u muškom društvu, za koje se pretpostavlja da su članovi njegovog benda.

- Ju, razveo se. Pa ne znam šta da vam kažem. Ovde ga viđamo samo sa muškarcima, nedavno su mu neke devojčice ovde pevale njegove pesme kad je sedeo u kafiću on onako hladan, mračan i nema rekaciju. Sa ženom ga ja stvarno nisam viđala - rekla je komšinica iz zgrade.

ATAImages/Antonio Ahel
Dženan Lončarević

Kako je poznato, Dženan već 15 godina živi sa drugom ženom, te pojedini susedi tvrde da su mislili da je žena sa kojom ga viđaju njegova supruga.

- Viđamo ga često. Živi tu preko puta stalno dolazi. Mi uopšte nismo znali da je imao jednu ženu tamo, a da sa drugom živi ovde. Nama je to ista žena. Ćutljiv je, ne voli da komunicira. Mi znamo za tu jednu ženu koju smo ranije i viđali ovde, i to kad napolje pijemo kafu, pa oni ulete u zgradu. Ali njih dvoje kao da prođu ulicom, dođu u prodavnicu ili sednu u kafić, to se nije desilo. Uglavnom je sam ili sa članovima benda kad dođu po njega kada idu na nastup - rekli su u prodavnici za Kurir.

Sledeća komšinica bila je upućenija, pa je dodala da ga viđa sa jednom ženom i detetom, kao i da se uskoro seli.

ATAImages/Antonio Ahel
Dženan Lončarević

Međutim, ima i onih koji tvrde da se u javnosti retko pojavljuje sa navodnom ljubavnicom, kao i da izbegava žensko društvo.

- Viđam ga, mala je ovo uličica. Pre nekoliko dana je bio ovde neki kamion, iznosili su neku opremu. Vidim i ja od juče da je komšija glavna tema, ali ne nisam ga sretao sa njom. Vidim njega i u prodavnici i u kafiću i kada dođe kolima, ali njega u ženskom društvu nikad nisam video - ispričalo je komšija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike