Anđelka Prpić u spavaćoj sobi ima hit garderober: Sav je u starinskim ogledalima, a Kilibarda joj je pomogla da ga sredi! (FOTO)

07.04.2024

13:45

0

Ozbiljna je zvezda ove prostorije poznate glumice

Anđelka Prpić u spavaćoj sobi ima hit garderober: Sav je u starinskim ogledalima, a Kilibarda joj je pomogla da ga sredi! (FOTO)
Anđelka Prpić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anđelka Prpić, koja se od druge udaje potpisuje kao Anđelka Stević Žugić, pokazala je na svom Instagramu parče raja u kom se baškari sa suprugom Markom i svojom decom. Luks stan u Beogradu u kom oni žive uređen je, čini se, po poslednjoj modi, međutim jedan detalj iz glumičine spavaće sobe privukao je ogromnu pažnju korisnika pomenute društvene mreže.

U pitanju je garderober koji je sav u starinskim ogledalima punim „fleka" koje i te kako daju poseban „šmek" čitavoj ovoj prostoriji, što možete pogledati u galeriji koja sledi.

Anđelka Prpić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Što se tiče unutrašnjosti istog, s druge strane, Anđelka je u velikoj meri poslušala savete jedne poznate dizajnerke enterijera, koja je i konsultant za orman, te životni prostor. O tome je svojevremeno govorila za jedan magazin, pa i objasnila zašto je po njenom mišljenju važno u životu imati osobu koja će da vam kaže: „Nemoj to da kupuješ".

U njenom slučaju, tako - tufne, karo... „Dobili su noge" zahvaljujući prijateljici i voditeljki Mariji Kilibardi.

- Svoj stil sam pročistila i zahvaljujući prijateljici Mariji Kilibardi. Nemam više želju da posedujem i karo i tufne i puf. Kupujem klasičniju odeću i stalno sam u potrazi za dobrim farmerkama - rekla je kroz smeh tada ona, pisao je „Story".  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike