Nina Đogani slavi rođendan, a čestitke njenih sestara su hit: Da li se sećaš kad si pojela smrdibubu ili me skoro udavila u bazenu?

14.04.2024

12:36

0

Nasmejale su sve svojim porukama

Nina Đogani slavi rođendan, a čestitke njenih sestara su hit: Da li se sećaš kad si pojela smrdibubu ili me skoro udavila u bazenu?
Nina Đogani - Copyright Instagram screenshot / nina_djoganii

Nina Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, danas slavi 19. rođendan, a tim povodom je dobila brojne čestitke koje je podelila na svom nalogu na Instagramu.

Međutim, one koje su nasmejale sve bile su od njenih sestara Lune i Blankice. 

Najmlađa među njima se prisetila svih avantura sa svojom sestrom, što je mnoge nasmejalo do suza.

- Zdravo Nina, sestro! Da li se sećaš kada si pojela smrdibubu ili kada si me skoro udavila u bazenu? Ili kad si probušila pupak pa si brže-bolje pustila? Kada si išla na ten, pa ti je pukla zenica ili kada si eksperimentisala sa bojenjem kose i onda je odmah prefarbala u crno? - pitala je Blankica, pa nastavila:

- Haha, to su bile nezaboravne avanture. Ali, bez obzira na sve, ti si i dalje moja sestra koju volim svim srcem. Srećan rođendan Nina! Neka ti ovaj dan bude ispunjen ljubavlju, smehom i bez pucanja zenice. 

Nina je dodala da je od Blankice dobila čestitku, ali i da je od strane mlađe sestre blokirana na Instagramu.

S druge strane, Luna je bila šaljiva, ali i emotivna u svojim čestitkama.

ATAImages/ A.A.
Luna i NIna Đogani, Anabela Atijas

- Mojoj ludači prelepoj, predivnoj sestri srećan rođendan! Devojci sa ogromnim srcem, dušom! Uvek si bila posebna i svoja, ostani takva i pamet u glavu. Verujem u tebe i želim ti samo zdravlje, sreću i ljubav - napisala je Luna, pa dodala:

- Od prvog dana sam bila najsrećnija što sam dobila moju seku. Niki moju ludu i opi*enu.

Podsetimo, Nina je tek nedavno progovorila o svom dečku, koji se trenutno nalazi u zatvoru, te priznala da je on zaista tamo jer su nju uslikali kada mu je išla u posetu, ali je i dodala da joj je krivo što njega predstavljaju u lošem svetlu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike