Nina Đogani prvi put o dečku koji je na robiji: I zatvor je za ljude!

29.03.2024

17:44

0

Pomenula i svoje sestričine

Nina Đogani prvi put o dečku koji je na robiji: I zatvor je za ljude!
Nina Đogani - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mlađa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani, skoro godinu dana je u vezi sa dečkom koji poslednje mesece provodi u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Prvo su se pojavile njene slike ispred zatvora kada mu je išla u posetu, ali je sve ostalo na nivou spekulacija. Međutim, Nina je odlučila da stavi tačku na te priče i priznaje da je njen izabranik u zatvoru.

Antonio Ahel/ATAImages
Nina Đogani

- Ne bih da previšem pričam o tome. Neću ni da lažem, jeste uslikana sam tamo gde sam uslikana. Krivo mi je što sam uslikana tamo jer jednostavno, krvo mi je što tamo moraju da nas slikaju. Ne bih da otkrivam detalje, to ja naša privatna stvar, mislim njegova privatna stvar, on nije javna ličnost i ne treba da se iznose takve stvari, ali mnogo ima tu predrasuda i šta je i gde je on, videla sam na internetu razne neke laži. Krivo mi je zbog njega što se tako predstavlja. Znala sam da je će to doći u medije. I zatvor je za ljude - rekla je Nina za "Hype" i nije želela da otkriva detalje o razlozima zbog kojih je tamo dospeo, kao ni kada se očekuje izlazak.

Instagram screenshot / nina_djoganii
Nina Đogani

Umesto toga, osvrnula se na porodičan život njene sestre Lune, pa je opisala kako je to biti tetka dve male devojčice.

- Pa moram da priznam da nisam skoro bila, jer sam prehlađena. Kod njih je uvek galama, tamo je kao na žurku da si otišao, stvarno svaka čast Luni - dodala je kroz smeh i istakla da joj je po temperamentu bliža Mia nego Lana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike