Hoće nazad u Žitorađu? Ceca želi da vilu na Dedinju zameni selom, otkrila i zašto

07.10.2021

07:42

2

Pevačica je potekla iz malog mesta pre nego što se zbog karijere preselila u Beograd

Hoće nazad u Žitorađu? Ceca želi da vilu na Dedinju zameni selom, otkrila i zašto
Copyright A.A./ ATAImages

Pevačica Ceca Ražnatović izjavila je da bi rado spakovala kofere i vilu na Dedinju zameni selom. Pevačica je istakla da joj se posle tri decenije smučio život u gradu.

- Volela bih da odem na selo, ali mi obaveze to ne dozvoljavaju. Gušim se u smogu u Beogradu, ali trpim - izjavila je Ceca, te dodala da njen sin Veljko obožava selo:

- Još kao dete je voleo selo, jer mu takva sredina uliva mir. Zato je izgradio svoje carstvo u kom uživa daleko od grada. 

24sedam
 

Za razliku od Veljka, njegova sestra Anastasija ne bi napustila grad.

- Ona nema ništa protiv grada! Uveliko radi na svojim novim projektima. I ja slušam neke nove melodije, valjda ću uskoro početi da snimam - rekla je pevačica za Informer, te istakla da joj je žao što više nema nijedan tekst koji joj je napisala pokojna Marina Tucaković:

- Žao mi je što nemam nijednu Marininu pesmu, a da je nisam snimila. Sve što je radila za mene, otpevala sam. Ona je bila genije, božji dar. Nepogrešiva u svemu što je radila. Bila je deo moje porodice... Celu njenu porodicu sam tako doživljavala. Što kaže Ana Nikolić, pričaće se o vremenu sa Marinom i posle Marine - zaključila je pevačica.

24sedam
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike