Da li prepoznajete zvezdu sa fotke? Bilo ju je toliko sramota svog izgleda da je otkupila sva prava na seriju (FOTO)

12.04.2024

07:45

0

Pevačica je imala samo 18 godina

Da li prepoznajete zvezdu sa fotke? Bilo ju je toliko sramota svog izgleda da je otkupila sva prava na seriju (FOTO)
Copyright Printscreen/YouTube

Nije retkost da su brojne svetske pevačice pre svog primarnog zanimanja, pokušavale da se oprobaju i u drugim sferama, koje su najčešće povezane sa njihovim profesijama, poput plesa ili glume.

Međutim, mnogi od njih se stide svojih početaka, što zbog neuspeha projekata, ali i zbog tadašnjeg izgleda. Jedna od njih je i Šakira, koja je svoju karijeru započela kao glumica, tumačeći 1993. godine ulogu u sapunici "El Oasis".

Već decenijama je jedna od najpopularnijih izvođačica u svetu, ali retko ko zna da je nekada imala druge planove. Osim toga, malo ko bi je i prepoznao, s obzirom na to da je tada 18-godišnja devojka imala crnu kosu, kao i drastično drugačiji stil oblačenja i šminke.

Profimedia
Šakira danas

Koliko je bila nezadovoljna svojim izgledom, govori i činjenica da je otkupila sva prava za prikazivanje ove serije, pa je gotovo nemoguće naći na internetu.

- Oduvek sam znao da tu devojku čekaju velike stvari. Uopšte me nije iznenadilo što je postala zvezda, znali smo da je samo pitanje vremena - rekao je reditelj serije, pa dodao:

- Nije joj se svidelo kako izgleda. Želela je da bude plavuša i to je bila njena konačna odluka. Jednog dana sam došao do studija da pokupim svoju platu, da bi mi rekli kako postoji još jedan ček za mene jer je neko otkupio prava na seriju. Znao sam da se više neće prikazivati na televiziji - rekao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike