Rijana iskopirala našu pevačicu? Svetska zvezda uradila ono što je Srbija videla pre 15 godina (FOTO)

10.04.2024

16:34

0

O ovom stajlingu se mnogo govorilo

Rijana iskopirala našu pevačicu? Svetska zvezda uradila ono što je Srbija videla pre 15 godina (FOTO)
Rijana - Copyright Profimedia

Nije retkost da domaće pevačice budu "ispred" svetskih zvezda, pa se često spekuliše o tome da neretko mnoge od njih inspiraciju pronalaze među srpskim pevačicama neočekivajući da će neko to primetiti.

Godinama se priča o tome da je Jelena Karleuša pevačica sa ovih prostora kojoj su najviše puta "ukrali" stajlinge i ideje. Međutim izgleda da ona nije jedina.

Sad se spekuliše o tome da je Rijana inspiraciju za stajling za naslovnu stranu magazina "Intervju" pronašla kod Dunje Ilić.

 

 

Naime, svetska zvezda je pozirala u mantiji monahinje, poput one u kojoj je Dunja pevala kontroverznu pesmu "Seks, smrt, pare, moć i slava".

Korisnici društvenih mreža odmah su primetili sličnosti između njih dve, a naša pevačica se još nije oglasila ovim povodom.

Podsetimo, spot Dunje Ilić iz 2010. godine bio je dugo tema komentarisanja zbog toga što je u ispod mantije nosila crne haltere.

Ipak, Ilićeva nije postigla značajniji uspeh kod publike, te je 2013. godine odlučila da se povuče sa scene, a uz to se odala alkoholu i bankrotirala, o čemu je nedavno otvoreno govorila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike