"Nije joj se dopalo moje pevanje, ali nije htela da mi kaže iz pristojnosti": Naša pevačica se prisetila saradnje sa Marinom Tucaković

23.02.2024

09:24

0

Manjak vokalnih sposobnosti nadoknadila je na druge načine

"Nije joj se dopalo moje pevanje, ali nije htela da mi kaže iz pristojnosti": Naša pevačica se prisetila saradnje sa Marinom Tucaković
Marina Tucaković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Dunja Ilić napravila je višegodišnju pauzu u karijeri, a u međuvremenu je odlučila i da promeni ime, pa se danas zove Ajla Begović.

Svoje prve pesme snimila je maloletna i na njima je sarađivala sa pokojnom Marinom Tucaković. Iako hitmejkerku pamti po lepim uspomenama, sigurna je da joj se nije dopadalo njeno pevanje.

Printscreen/Instagram/ajla_begovic
Dunja Ilić

- Sa 15 godina sam snimila dve pesme i obe je radila Marina Tucaković. Nešto kasnije sam počela sve da radim sama. Ona je bila legenda, sad kad se setim. Kad sam bila kod nje, pročitala sam joj neke svoje tekstove i mogla sam da primetim da joj se to poprilično dopalo. Ali kad sam počela da joj pevam, mislim da joj se to ni malo nije dopalo ali nije htela iz neke pristojnosti da mi kaže - rekla je Ajla.

Međutim, manjak vokalnih sposobnosti nadoknadila je na druge načine, pa nije mogla da ostane neprimećena.

ATAImages/Antonio Ahel
Marina Tucaković

- Videla je da imam neku tu harizmu i talenat za pisanje, bez obzira što ne mogu silne oktave da dosegnem. Kada se sve skupilo i sa fizičkim izgledom koji ću polako vratiti, bio je to jedan paketić koji je mogao dobro da se proda - izjavila je Ajla.

Podsetimo, Dunja je tokom karijere privlačila pažnju lascivnim nazivima pesama, ali i kontroverznim spotovima u kojima je ležala u belom kovčegu, dok je u drugom bila obučena u kostim kaluđerice ispod koga je nosila samo donji veš.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike