ASAP Roki na suđenju zbog napada pištoljem: Isplivali snimci pucnjave sa sigurnosnih kamera!

21.11.2023

11:17

0

Saslušano je i nekoliko policajaca

ASAP Roki na suđenju zbog napada pištoljem: Isplivali snimci pucnjave sa sigurnosnih kamera!
ASAP Roki na saslušanju - Copyright Profimedia

ASAP Roki završiće ipak na sudu nakon što je sudija juče odlučio da podigne optužnicu protiv njega zbog dokaza za napad prvog stupnja vatrenim oružjem koji se desio u januaru.

Juče je obavljeno i svedočenje detektivskog policajca u Los Anđelesu, Frenka Floresa i još nekoliko njegovih kolega koji su došli do tog videa tokom istrage.

Profimedia
ASAP Roki dolazi na sud

Tužilaštvo je pokazalo fotografije sa snimka kako bi potvrdilo svoju tvrdnju da je ASAP Roki imao pištolj. Nije prikazan sam momenat navodne pucnjave, a Reli, koga je napao reper je rekao da mu je pucao u ruku.

Snimak policijske kamere takođe je prikazan na sudu i prikazuje najmanje sedam policajaca koji dolaze na mesto navodne pucnjave i traže dokaze, oružje nije pronađeno.

Pre navodnog incidenta ASAP Roki se posvađao sa Relijem, koji tvrdi da mu je on prislonio pištolj na stomak.

Profimedia
ASAP Roki i Rijana

Reli je i ranije svedočio tvrdeći da su meci leteli svuda nakon što su se on i Roki razdvojili nakon svađe. Rekao je da je Rijanin dečko ispalio četiri hica i pobegao.

Dok policajci kažu da nisu pronašli nikakve čaure, Reli tvrdi da se kasnije te noći vratio na mesto događaja i pronašao nekoliko čaura od devet mm. Rokijevi avokati negirali su tvrdnje, pa su ga pitali kako je tako lako mogao da pronađe kada policajci to nisu mogli. Na čaurama koje je Reli predao policiji nisu pronađeni otisci pristiju, piše TMZ.

Rijana i ASAP Roki nedavno su dobili drugo dete, imaju dvojicu sinova.

Bonus video:


Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike