Sloba Radanović je Kiju Kockar prevario pred milionima, a prethodno se javljao još jednoj pevačici: Mogla sam da budem kao Luna Đogani

09.04.2024

09:42

0

Pevačica nije pridavala značaj ovim porukama

Sloba Radanović je Kiju Kockar prevario pred milionima, a prethodno se javljao još jednoj pevačici: Mogla sam da budem kao Luna Đogani
Sloba Radanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Svi dobro pamte prvu sezonu "Zadruge" koju je obeležio ljubavni troguao Slobe Radanovića, Kije Kockar i Lune Đogani. Naime, pevač je tada svoju suprugu prevario pred milionima gledaoca, a onda mu se u kući pridružila i ona.

Međutim, Luna nije bila jedina na koju je Radanović "bacio oko" tokom prvog braka. Sada je i pevačica Sara Reljić priznala da joj je kolega pisao na društvenim mrežama, iako mu je profile tada vodila bivša žena Kija.

- Zašto bih kompromitovala nečiji brak. Ja svakako nisam dala povoda ni za čim. Njegova bivša žena je vodila njemu Fejsbuk profil i onda sam ja nju pitala: "Zašto ništa nisi rekla za mene?", i ona kao: "Ma dobro rekla sam mu da se malo zeza". Bilo je davno, bili smo mladi, a onda sam mogla da budem u poziciji kao Luna Đogani ali nisam. Bože me sačuvaj, oženjen čovek mi piše. Sloba Radanović mi je pisao pre sedam godina - rekla je Sara Reljić.

24sedam/Nenad Vujanović
Sara Reljić

Podsetimo, Sloba je ubrzo posle izlaska raskinuo sa Lunom i formalno se razveo od Kije, a ubrzo posle toga oženio sadašnju suprugu Jelenu.

Njih dvoje imaju sina Damjana, a pevač je prihvatio i njena dva naslednika iz prvog braka, te zajedno žive pravim porodičnim životom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike