Sloba Radanović zbija šale nakon skandala u školi! Pevač o incidentu imao da kaže samo jedno (FOTO)

03.04.2024

19:24

0

Pevač objavio poruku, pa je obrisao

Sloba Radanović zbija šale nakon skandala u školi! Pevač o incidentu imao da kaže samo jedno (FOTO)
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Folker Sloba Radanović danas se našao u centru pažnje kada je objavljeno da je pretio učiteljici i deci koja idu u odeljenje sa njegovim posinkom Lukom. Naime, prema rečima roditelja učenika, skandal se odigrao 27. marta kada je pevač došao u OŠ "Milena Pavlović Barili" i to bez prethodne legitimacije, koja je obavezna za sve. 

On se tu nije zaustavio, pa je sebi dozvolio da upadne na čas i zapreti učiteljici i ostalim đacima da "bude li neko nešto rekao njegovom Luki, završiće ovako". Nemoćna učiteljica je slučaj predočila direktorki, a obavešteno je i Ministarstvo prosvete. 

Sloba se sada prvi put oglasio i na Instagramu objavio kratku poruku, koju je potom obrisao. 

- Čitam sad vesti gde kažu kako sam ja pretio deci od 10 godina i kako ja njih terorišem. Ljudi, prvi april je bio juče - napisao je on uz emotikon smajlija koji plače od smeha.

Instagram printscreen/slobaradanovic
 

Kako su roditelji ranije rekli za medije, oni su posle ovog upada i pretnji zabrinuti za bezbednost svoje dece. 

- Sve se odigralo 27. marta, kada je dečakov očuh upao u odeljenje i svojim bahatim ponašanjem preplašio, pa čak i rasplakao decu. Očuh je ušao u školu i rekao portiru da ga je zvala učiteljica i da dolazi zbog svog sina. Niko ga nije legitimisao, apsolutno ništa, a praksa je da portir stalno traži ličnu kartu, pa onda sačekaš dok on ne pozove tu osobu kod koje ti želiš da ideš. Dakle, ne može tako lako da se uđe u školu. Ali izgleda da taj čovek može. Deca su rekla da je bio zajapuren, besan, unosio im se u lice i govorio je: "Bude li neko nešto rekao mom Luki, završiće ovako", bahatio se, psovao. Oglušio se i na učiteljicine molbe da izađe, svađao se s decom. Devojčice su se uplašile, učiteljica se tresla, neka deca su plakala od straha - objasnila je za sagovornica za Novu.

Inače, Luka je sin Jelene Radanović iz prvog braka, koja se još nije oglasila, a prema rečima ostalih roditelja, ni pojavila u školi svog sina.

- Bilo je problema s njim i u prethodnoj školi, tako su barem njegovi roditelji rekli, odnosno majka na prvom roditeljskom sastanku na kom se pojavila. Od tada ih niko nije video, tri godine nema ni oca ni majke u školi. Zašto uopšte dolazi njegov očuh u školu, kad dete ima roditelje - rekla je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike