Ovo je polubrat Slobe Radanovića: Samo jednom se oglasio za medije i to povodom afere sa Lunom Đogani i Kijom Kockar (FOTO)

22.02.2024

12:26

0

Neverovatna sličnost

Ovo je polubrat Slobe Radanovića: Samo jednom se oglasio za medije i to povodom afere sa Lunom Đogani i Kijom Kockar (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sloba Radanović je pre nekoliko dana priredio slavlje povodom venčanja sa suprugom Jelenom i prvog rođendana sina Damjana. U jednom prestoničkom restoranu okupili su se najbliži saradnici i porodica, a tu su bile i Slobina mama i polusestra.

Međutim, niko nije primetio polubrata Radenka, što i ne čudi s obzirom na to da on ne voli medijski da se eksponira, pa njegovih slika gotovo da nema.

Ipak, neke objave na društvenim mrežama svedoče o tome da Radenko i Sloba neverovatno liče.

Instagram printscreen
Radenko Radanović

Podsetimo, Radenko je samo jednom prilikom, 2017. godine, govorio za medije i to povodom afere koju je njegov brat imao u Zadruzi sa Lunom Đogani, sa kojom je prevario tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar.

- Poruka za sve dušebrižnike, svetice i sve. Slobodan Radanović niti je bogalj (Bogu hvala), niti ga je do sada neko izdržavao. Za vašu informaciju, ali to već znate, dao mu je Bog slavujski glas, pa tako bio on sa Kristinom, Lunom ili nekom trećom, on ima svoju koru hleba. A ima i brojnu familiju i prijatelje koji ga bezrezervno podržavaju. Zato počistite prvo ispred svojih vrata. Hvala na pažnji, Sloba do pobede - poručio je Radenko za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike