Boki 13 posle izlaska iz zatvora novac daje na firmirane "krpice": Bivši rijaliti učesnik na sebi nosi pravo bogatstvo (FOTO)

07.04.2024

16:48

2

Drastično je smršao

Boki 13 posle izlaska iz zatvora novac daje na firmirane "krpice": Bivši rijaliti učesnik na sebi nosi pravo bogatstvo (FOTO)
Bojan Jovanovski - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nedavno je pušten iz zatvora nakon što mu je ukinuta presuda za krivična dela pranja novca i imovinske koristi.

Bivši rijaliti učesnik je po izlasku na slobodu ponovo aktivan na društvenim mrežama, a primetno je da se njegov fizički izgled promenio. Naime, Boki je drastično smršao, a spekuliše se da se podvrgao i određenim zahvatima na licu.

Takođe, jasno je da mnogo ulaže u svoj izgled, pa dosta novca daje i na garderobu, a sudeći prema slikama sa Instagrama, reč je o firmiranoj odeći. Na pomenutim fotografijama Boki nosi čuvene "Hermes" torbe koje koštaju po više hiljada evra.

Podsetimo, Boki je tokom boravka u zatvoru imao ozbiljne zdravstvene probleme, pa čak i intervencije, a po izlasku je potvrdio da se još uvek ne oseća najbolje.

- Ovim je ukinuta presuda na drugostepenom sudu i vracen je postupak na prvostepeni sud. Realno, nema ni indicija o krivičnom delu, a ne dokaza. Ja se nadam da će krajnji ishod biti pozitivan za mene. Zdravstveno nisam baš najbolje, ali idemo napred, pa ćemo videti - izjavio je Boki za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike