Ne ide kod kozmetičara, a o botoksu ne razmišlja: Melina Džinović o tajni lepog izgleda

06.04.2024

16:17

0

Modna kreatorka se ne opterećuje znacima starenja

Ne ide kod kozmetičara, a o botoksu ne razmišlja: Melina Džinović o tajni lepog izgleda
melina džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Melina Džinović godinama važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a jednom prilikom govorila je o tome kako se neguje, te priznala da ne koristi inavzivne metode, već je pristalica "kućnih" metoda.

- Prema današnjim "pravilima" negovanja premalo se negujem. Ne odlazim kod kozmetičara, fokusirana sam na bazičnu negu, koristim jednu kremu dnevno. Frizera posećujem na svaka dva meseca - rekla je ona tada, pa dodala:

ATAImages/M. M.
Melina Džinović

- Starenje je neminovno i nemoguće ga je zaustaviti. Ništa se tu spektakularno ne može uraditi. Vreme još niko nije uspeo da zaustavi, ni kozmetička industrija, ni estetska hirurgija. Trudim se da održim ono što mi je priroda dala, vodim računa o ishrani, što mi nekad ide od ruke, a nekad ne. Za hedoniste kao što sam ja, to je više nego složena disciplina. Neke promene koje godine nose mi se sviđaju, nekima nisam oduševljena, ali jedini način na koji čovek u procesu starenja može da ostane mlad je stanje duha - rekla je ona svojevremeno za „Hello“.

Iako se o tome često spekuliše, Melina ističe da nije koristila botoks niti druge slične metode usporavanja starenja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Melina Džinović

- Ne primenjujem ih uopšte, na botoks i slične stvari još nisam ni pomislila. Možda sam u zabludi, pa mislim da mi nisu potrebni.

Međutim, ona jeste pristalica estetske hirurgije, ali poručuje ženama da moraju imati meru.

- Jesam. Svako ko smatra da će mu estetska hirurgija popraviti izgled ili samopouzdanje, nemam ništa protiv. Naravno, baš kao i u svemu u životu, najvažnije je imati meru.

Podsetimo, Melina se nedavno i zvanično razvela od supruga Harisa Džinovića, a njihov krah braka propraćen je skandalima. Osim bivšeg supruga, koji ne krije koliko je ljut i razočaran, ni sin Kan ne želi da razgovara sa majkom, pa je tako i jučerašnji rođendan proveo bez nje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike