„Moram da postanem mačka!" Jovana Jeremić rešena da do leta dovede liniju do savršenstva: Na jedno zbog toga potpuno zaboravila!

06.04.2024

10:05

1

Voditeljka ništa ne prepušta slučaju

„Moram da postanem mačka!" Jovana Jeremić rešena da do leta dovede liniju do savršenstva: Na jedno zbog toga potpuno zaboravila!
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen ,,Novo jutro"

Jovana Jeremić je odlučila da do leta „padne" na 52 kilograma. Sa namerom da svoju figuru dovede do savršenstva ona se redovno bavi fizičkim aktivnostima, a i značajno je promenila ishranu uz pomoć jedne nutricionistkinje - meso sada maksimalno izbegava, ali uživa u ribljim specijalitetima, posebno lososu. 

- Dobro sam izgledala i ranije sa 56 kilograma, ali cilj mi je da imam 52, a sada imam 54. Bilo je veoma teško skinuti ta poslednja četiri kilograma. Toliko sam masti „svukla" da mi je ostalo još samo malo donjeg stomaka. Eto, mogu da idem na takmičenje u fitnesu. Ne mogu da prepoznam svoje telo, kao da imam 18 (godina) - počela je svoju priču ona za jedne medije, pa je naglasila kako smatra da o ishrani i te kako mora da se vodi računa. 

 

 

- Aktivna sam i treniram redovno, vožnja rolerima je obavezna. Ipak, ništa ne može da se promeni ukoliko ishrana nije dobra. O ishrani mora da se vodi najviše računa - rekla je Jovana. 

Svojom linijom se, kaže, najpre bavi zbog sebe; mišljenje jačeg pola tu za nju nema nikakvu ulogu. 

„Uvek sam im bila privlačna!"

- Kao devojka, imala sam 58 kilograma. Muškarcima sam uvek bila privlačna i s*ksi. Dok sam studirala, reagovali su na mene iako se nikada nisam sređivala. U tom periodu najviše sam ulagala u svoje znanje i nije mi bilo bitno kako izgledam. Međutim, kada sam završila četvrtu godinu Pravnog fakulteta, shvatila sam u kom svetu živimo. Ako želim da uradim nešto, moram da postanem mačka - zaključila je ona za „Informer". 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike