"Telo mi je starosti 18 godina!" Jovana Jeremić otkrila koliko ima kilograma, pa se pohvalila (FOTO)

03.04.2024

19:46

0

Kaže da bi bila kao trokrilni ormar, da ne pazi šta jede

"Telo mi je starosti 18 godina!" Jovana Jeremić otkrila koliko ima kilograma, pa se pohvalila (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovana Jeremić neretko ističe samopouzdanje, koje između ostalog dolazi i zbog svog izgleda, s obzirom na to da aktivno trenira.

Kako je voditeljka opisala, ima telo devojke od 18 godina, s obzirom na rezultate koje je predočila.

- Danas je postignut još jedan lični cilj - 54 kilograma. Viscelarne masti (unutrašnje masti oko organa) -1, kao da sam fitnes trener ili takmičar. Masti - 17.8. Telo mi je starosti 18 godina - napisala je Jeremićeva na Instagramu, uz fotografiju na kojoj uživa u šoljici čaja.

 

 

Ona je nedavno govorila kako veoma pazi šta unosi u organizam.

- Vodim računa šta jedem. Shvatila sam da ako budem jela šta hoću, izgledaću kao trokrilni ormar. Međutim, u poslednja tri meseca ugojila sam se dva kilograma, što se ne vidi na televiziji, ali ja sam svesna toga, jer se svako jutro merim na vagi. Zato sam odmah počela da se hranim po savetu nutricionistkinje i za nedelju dana skinula sam višak! Sada samo treba da održavam kilažu - istakla je voditeljka, koja kaže da je muškarcima oduvek bila izazovna.

Privatna arhiva/Jovana Jeremić
Jovana Jeremić

 

- Kao devojka, imala sam 58 kilograma. Muškarcima sam uvek bila privlačna i se*si. Dok sam studirala reagovali su na mene, iako se nikada nisam sređivala. U tom periodu najviše sam ulagala u svoje znanje i nije mi bilo bitno kako izgledam. Međutim, kada sam završila četvrtu godinu Pravnog fakulteta, shvatila sam u kom svetu živimo. Ako želim da uradim nešto, moram da postanem mačka - ispričala je Jovana.

Voditeljka je u svojoj emisiji "Jutro sa dušom" nedavno javno posavetovala Draganu Mirković da oslabi.

- Dragana mora da smrša da nađe stilistu i da radi na sebi, opustila se i raspustila se i ovo je rezultat. Ja je volim, govorim iskreno jer tako prijatelji treba da pričaju - rekla je Jovana, pritom negativno komentarišuči Tonija Bijelića, od kojeg se Mirkovićeva razvela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike