Peđa Jovanović iskreno o pomirenju sa ženom: Nije baš da smo krenuli ispočetka

05.04.2024

18:31

1

Opisao je radost svoje dece jer su im roditelji opet zajedno

Peđa Jovanović iskreno o pomirenju sa ženom: Nije baš da smo krenuli ispočetka
Peđa Jovanović - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Ljubavni život Peđe Jovanovića intrigirao je medije, koji su pisali o Ani Jovanović, njegovoj supruzi, sa kojom se pomirio. Ana je već opisala novonastalu situaciju, a pevač je sada dao svoju reč.

Njih dvoje nikada se nisu ni razvodili, a uprkos razmiricama, rešili su da ljubavi daju novu šansu. Sada je medijima potvrdio kako je njihova ljubav nikad jača.

-Tako je, ali ne pričamo o tome. Prošlost ostavljamo prošlosti. Sadašnjost je svetla, a još svetlija je budućnost - rekao je Jovanović, koji opisuje njihov odnos.

Instagram screenshot / anajovanovic1
Ana i Peđa Jovanović

 

 

- Nije baš kao da smo krenuli iz početka. U principu, nastavilo se tamo gde se stalo i trudimo se. Lepo nam je iskreno, moram priznati  - izjavio je pevač, koji ima troje dece sa Anom.

- Deca su presrećna zbog pomirenja. Mi smo se trudili da oni ne osete taj prekid. U super smo odnosima bili pa se to nije mnogo na njih odrazilo u periodu kada nismo bili zajedno - kaže Peđa, i dodaje da decu ne usmerava ka muzici i estradi.

ATAImages/ M.M.
Peđa Jovanović

 

- Oni su mi ogromna podrška. Ne bave se muzikom, nisam hteo u tom pravcu da ih usmeravam, ali im se jako sviđa to što ja radim i daju mi maksimalnu podršku – zaključio je Jovanović za Grand.

Podsetimo, Peđa je ranije izjavio i kako ne može da kaže kako je otac za primer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike