"Ne mogu da kažem da sam otac za primer!" Peđa Jovanović otvorio dušu o roditeljstvu i kajanju!

20.01.2024

13:47

0

Pričao je i o publici koja ga prati na koncertima

"Ne mogu da kažem da sam otac za primer!" Peđa Jovanović otvorio dušu o roditeljstvu i kajanju!
Peđa Jovanović - Copyright M.M./ATAImages

Predrag Jovanović, poznat i kao Peđa Blizanac dosta je posvećen muzičkoj karijeri, pa mu privatan život pomalo trpi. Pevač ima troje dece, i izjavio je kako ne provodi baš dovoljno vremena sa njima.

- U zadnje vreme teže malo, ali eto, trudim se koliko mogu. Ne mogu da kažem sad da sam neki otac za primer, ali trudim se maksimalno da svoje slobodno vreme provodim sa decom, da idemo u park, u igraonice... - rekao je pevač.

- Kajem se zbog nekih momenata, nisam bio posvećen maksimalno deci, ali Bože moj. Apsolutno su obezbeđeni, ništa im ne fali i imaju pažnju kad ja nisam tu, tu je neko ko ih voli i ko se brine. Kad pogledam moje odrastanje, ne valja ni kad je uvek sve savršeno. Čovek da bi bio malo bolji, ne može da sve bude potaman. Ne valja da bude sve savršeno, ali trudimo se stvarno da odrastaju sa puno ljubavi i da im ništa ne nedostaje - dodao je Predrag, koji se nedavno pomirio sa ženom, bivšom manekenkom Anom Jovanović, što je iznenadilo javnost.

M.M./ATAImages
Peđa Jovanović

 

 

Jovanovićeve koncerte i nastupe publika voli da posećuje.

- Znam, dosta ljudi mi piše na Instagramu kako se pronalaze u tim pesmama, i uglavnom hvale to, način na koji ja to izvodim i hvala im puno – izjavio je Peđa u emisiji „Grand Magazin“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike