Đani posle smrti male Danke otkazao nastup: Tragedija ostavila muk na estradi (FOTO)

05.04.2024

12:20

0

I pevačeva koleginica Jelena Kostov u potpunom je šoku...

Đani posle smrti male Danke otkazao nastup: Tragedija ostavila muk na estradi (FOTO)
Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Radiša Trajković Đani oglasio se na svom Instagramu i poručio fanovima da idući nastup neće održati zbog tragedije koja je čitavu zemlju zavila u crno. Ubistvo male Danke Ilić iz Bora i te kako ga je potresla. Isto su, inače, učinili još i Boban Rajović, Mahrina, Indira Radić i drugi.

Večeras tako i Đani zbog velike drame neće moći da zapeva, a o idućem terminu sve će blagovremeno obavestiti.

Sa druge strane, njegova koleginica Jelena Kostov, pored još brojnih ličnosti s estrade, nije skrivala u kolikom je šoku zbog čitave situacije.

Radiša Trajković Đani, Instagram screenshot / djanimusic
 

- Sve razumem... Daleko bilo, nesreća može svakome da se desi... Ja samo ne razumem, kad si video to malo slomljeno čedo... Kako nisi kukao dok ne ostao bez glasa... Ne razumem kako ti se mozak nije raspao u komade kad si smislio da to maleno telo staviš u auto i odvezeš daleko... Kako ti se ruke nisu osušile dok si preko anđela stavljao smeće... Jesi li disao ovih 10 dana dok smo se svi molili da se Danka vrati kući... Kako ti je kucalo to trulo srce... - pitala se ona.

Podsetimo, potraga za dvogodišnjom devojčicom iz Bora posle 10 dana dobila je tragični epilog. Tamošnji nadležni uhapsili su dvojicu radnika Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod” S. J. (50) iz sela Luka, kao i D. D. (50) iz sela Zlot, posle zlodela.

Jelena Kostov, Instagram screenshot / kostovjelena
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike