Gde je nestala Jelena Kostov? „Obezbedila sam se, ne moram da radim!" Pevačica sve objasnila: Porodica mi je prioritet!

25.11.2023

08:45

0

Ona je veoma posvećena najbližima, ali će se vratiti na scenu

Gde je nestala Jelena Kostov? „Obezbedila sam se, ne moram da radim!" Pevačica sve objasnila: Porodica mi je prioritet!
Jelena Kostov - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Jelena Kostov se u većoj meri povukla sa estrade, otkako je postala majka dvoje dece, Milije i Mile. Neke njene koleginice mesec dana posle porođaja odu da nastupaju u lokalima, ali kod Jelene nije baš takav slučaj. Ona je u razgovoru za 24sedam opisala kako želi svaki trenutak da posveti deci dok su veoma mala, a to može sebi da priušti jer je, kako kaže, dovoljno zaradila novca od nastupa i muzike uopšte.

- Napravila sam lepu pauzu što se tiče muzike, mislim da je tako najispravnije, pogotovo jer su mi deca mala, evo Mila je beba od godinu i po dana. Mogla sam sebi da priuštim takav luksuz da uživam u svakom njihovom momentu dok su tako mali, a posle se sve brzo odvija, dođe pubertet i tako dalje... - započela je Jelena, koja se afirmisala još 2009. godine u „Zvezdama Granda", i od tada je mnogo nastupala sve do perioda kada je rešila da se povuče.

24sedam/Danica Božović
Jelena Kostov govorila je za 24sedam

 

- Svako ko nije iz Beograda i dođe u veliki grad, krene da radi i trudi se, pa naravno da će biti i razultata u smislu novca. Zaista sam mnogo nastupa po diskotekama imala, ulagala sam u pesme i spotove, i dovoljno sam dugo na sceni da, eto, budem finansijski obezbeđena i ne moram da radim sada kada sam potrebna svojoj porodici, koja je za mene prioritet - naglasila je Kostov, koja se tek poneki put pojavi na javnom događaju, otkako se potpuno posvetila majčinstvu.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Kostov o povlačenju sa scene

 

O suprugu

Pevačica nije želela da mnogo govori o svom suprugu koji ne želi da bude deo javnog sveta.

- Mi smo se dogovorili od početka naše veze da se ne pojavljujemo zajedno na javnim događajima. Ako se on samo jednom sa mnom pojavi negde, postaće medijska ličnost i tu neće biti kraja pisanju. On to ne želi, nije iz javnog sveta, bavi se drugačijim poslom i ja to poštujem, svoj privatan život čuvam - objasnila je Jelena. 

ATAImages/Amir Hamzagić
Jelena Kostov o suprugu

 

Povratak na scenu

Jelena je za naš portal najavila veliki povratak na scenu, pa je rekla kako je snimila nove pesme, a gazde klubova je dosta zovu da nastupa. Takođe, istakla je da publika nju nije zaboravila.

- Puno poziva za rad imam, pripremila sam dve pesme, vraćam se ja uskoro. Publika i dalje sluša moje pesme „Ona ne zna za mene", „Biću jača", zatim duet sa Amar Giletom „Ponekad", a u poslednje vreme se vratila i „Hiljadu i pet".

Antonio Ahel/ATAImages
Jelena Kostov najavljuje povratak na estradu

 

Pevačica planira i da snimi kavere svojih pesama koje se do sada nisu toliko izdvojile. Usput je prokomentarisala i to što se pojedine pevačice bune zbog toga što njihove koleginice reše da presnime njihove numere.

- Ima dosta mojih pesama koje su kvalitetne i stvarno zaslužuju pažnju, pa ću uradiiti kavere za te stare numere. Što se koleginica tiče, razumem njihovu ljutnju ako je ta neka njihova pesma baš hit bila i kad su je snimile i sada, pa neko drugi odjednom presnimi. Međutim, razumem i to da ako neka numera nije bila uspešna od starta, pa je neko snimi i oživi je, to više podržavam, šta znam - zaključila je Jelena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike