Kako je Jelena Kostov posle drugog porođaja uspela da vrati liniju: Sedam kilograma otišlo samo kad je ovome rekla „ne"!

12.04.2023

09:55

0

Pevačica, inače, nikad ranije nije držala dijetu

Kako je Jelena Kostov posle drugog porođaja uspela da vrati liniju: Sedam kilograma otišlo samo kad je ovome rekla „ne"!
Jelena Kostov - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Kostov proteklog septembra dobila je ćerkicu Milu, pa ubrzo zatim i odlučila da promeni svoj režim ishrane i tako osveži organizam, a ujedno i vrati staru liniju. Pevačica nikad pre nije držala dijetu, te je zato za početak samo izbacila slatkiše.

U drugom stanju, ugojila se devet kilograma. Nakon promene režima, izgubila je sedam.

Bez gladovanja i treniranja

- Nikada nisam imala problema sa viškom kilograma, a ceo život sam jela čokoladu i druge slatkiše u neograničenim količinama. Takva mi je genetika. Zato nikad nisam ni bila na dijeti, a sa kilažom se nisam mučila ni u prvoj, a ni u drugoj trudnoći. Dok sam bila u drugom stanju sa Milijom, a zatim i sa Milom, ugojila sam se isto, devet kilograma. Međutim, posle prvog porođaja višak je otišao lako. Bez gladovanja i treniranja. Pošto s godinama skidanje kilograma ide sve teže posle drugog porođaja sam rešila da promenim loše navike u ishrani. Tek tad sam uspela da smršam sedam kilograma - kazala je za „Hit/Informer" Jelena, pa otkrila i kako sada izgleda njen jelovnik.

 

 

- Prestala sam da jedem slatkiše. Priznajem, u početku mi nije bilo lako, ali sam s vremenom počela da se osećam mnogo bolje. Doručkujem jabuku, krušku, bananu ili ovsenu kašu… Ručam uglavnom ribu ili rižoto sa povrćem, pošto se pridržavam Vaskršnjeg posta. Za večeru najčešće pojedem salatu - objasnila je, a onda posavetovala žene, posebno one u drugom stanju, da se kilogramima ne opterećuju.

„Samo mi je jedno bilo važno!"

- Bila sam sigurna da ću u drugoj trudnoći mnogo više da se ugojim nego u prvoj. Svi su mi pričali da je tako kad se nosi devojčica. Mene to nije zanimalo, jedino mi je bilo bitno da beba bude dobro i da se ja osećam super. Jela sam sve što sam poželela. Ne shvatam žene kojima je važno da budu mršave u trudnoći i zbog toga gladuju. U današnje vreme ima mnogo načina da se na zdrav način rešite viška kilograma - zaključuje Kostovka.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike