Rat Dare i Slobe zbog "Infarkta": Čija verzija pesme vam se više dopada? (ANKETA)

05.04.2024

08:30

0

Νumeru su objavili u razmaku od dva dana

Rat Dare i Slobe zbog "Infarkta": Čija verzija pesme vam se više dopada? (ANKETA)
Dara Bubamara, Sloba Radanović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Dara Bubamara javno se pobunila nakon što je Sloba Radanović na novi album uvrstio i pesmu "Infarkt duše" koja, prema njenim rečima, pripada Željku Nikoliću.

Objasnivši da ju je sada pokojna Marina Tucaković pisala za nju, a da ju je Željko potom kupio, te snimio sa njom u duetu, uperila je prstom u Slobodana i uopšte nije krila koliko ju je čitava situacija šokirala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dara Bubamara

- Šokirana sam, juče me je zvao Željko Nikolić u vezi sa tom pesmom. Odakle Sloba da peva tu pesmu? Mene je lično Marina zvala 2021. i rekla mi: "Molim te, dođi da otpevaš tu pesmu sa Željkom", a ista se zove „Infarkt moje duše". Ja je poslušam i odem da čujem pesmu, oduševim se i snimam je. Meni je tada otac bio u bolnici i osetila sam taj tekst. Znam da je Željko platio, Marina je lično pravila za mene, sad to neko prisvaja i hvali se da je njegova pesma - izjavila je Bubamara za medije.

Ova numera je 28. marta 2024. objavljena na Jutjub kanalu Željka Nikolića i trenutno broji nešto više od 50.000 pregleda.

Folkerka je navodno zabranila Radanoviću pesmu, ali mu je ubrzo i vratila, govorivši da "pušta stoku malo". Prema tome, Slobina pesma, objavljena dva dana kasnije, na Jutjubu sada ima više od 100.000 pregleda. O skandalu se oglasila pevačeva supruga Jelena Radanović.

ATAImages/ A.A.
Jelena i Sloba Radanović

- To treba da pitate autora, zovite Raleta (Goran Ratković Rale, prim. aut). Mi smo sve što je po zakonu ispoštovali - rekla je Jelena.

U nastavku poslušajte obe verzije, a na kraju, možete glasati za onu koja vam se više dopada.

Željko Nikolić i Dara Bubamara

Sloba Radanović

Bonus video:


Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike