"Ceca ga je odbila": Dara Bubamara brutalno o Slobi Radanoviću! Pevačica pomagala kolegi, a on je sada razočarao

02.04.2024

23:00

0

Dara želi da istera pravdu

"Ceca ga je odbila": Dara Bubamara brutalno o Slobi Radanoviću! Pevačica pomagala kolegi, a on je sada razočarao
Dara Bubamara, Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dara Bubamara i Sloba Radanović nedavno su se sukobili zbog pesme "Infarkt moje duše", koja se našla na novom Slobinom albumu, a koju je pevačica pre nekoliko godina snimila sa Željkom Nikolićem.

Njihovo prepucavanje na mrežama je trajalo danima, da bi na kraju Darin tim skinuo Slobi pesmu sa Jutjuba, pa je pevačica sada pojasnila ovaj slučaj. 

- Marina Tucaković me je zvala 2021. godine da čujem pesmu. Došla sam, oduševila se, snimila sam pesmu, još sa momkom tim, Željkom Nikolićem, koji tek počinje... Autori imaju tu pesmu, je li, i čuje je Sloba. Nudio je Ceci i Tanji Savić pesmu, da snime kao duet. Ceca je odbila. Znao je da je pesma kupljena! - rekla je Dara u emisiji "Amiži šou".

ATAImages/Antonio Ahel
Dara Bubamara

Dara je razočarana onime što je njen kolega uradio i odlučna je u nameri da istera pravdu do kraja. 

- Željko je čuo da se Sloba hvali da je to njegova nova pesma. Bila sam na sahrani Slobinog oca, pomagala mu, nijednog momenta nije pozvao ni mene, ni Željka! Pesma je dva puta prodata! Rale je radio pesmu sa Marinom. Sloba podmeće nogu dečku koji tek počinje. E, onda sam mu skinula pesmu sa Jutjuba. Sad će i sud, i sve, svašta će tu da se dešava - rekla je besno pevačica i dodala:

- Hteo je marketing preko mene. Ovo je postalo gaženje preko mrtvih! Ja sam lično bila tu kad je dat novac za pesmu. Advokati su se čuli sa Raletom, videćemo šta će biti - zaključila je Dara.

ATAImages/Antonio Ahel
Sloba Radanović

Podsetimo, Dara je najavila tužbu, a prvi korak je bio skidanje pesme sa platforme, posle čega mu je poručila: 

- Pravda je morala da bude zadovoljena. Iako ste bili upozoreni, uporni ste u nameri da objavite tuđu pesmu. Zato je izbrisana - napisala je Dara, pa dodala:

- Gde ćeš biciklom na Rusiju?!

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike