"Volela bih da se Dragana i Toni pomire": Suzana Jovanović o razvodima na estradi, priznala da li je bilo trzavica u braku sa Sašom

31.03.2024

17:10

0

Pevačica je iskreno govorila o tome kako je uspela da sačuva svoj brak već tri decenije

"Volela bih da se Dragana i Toni pomire": Suzana Jovanović o razvodima na estradi, priznala da li je bilo trzavica u braku sa Sašom
Suzana Jovanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Suzana Jovanović je već tri decenije u braku sa Sašom Popovićem, a nije nepoznanica da je zbog porodice karijeru ostavila po strani.

Kako je priznala, kod njih sve dobro funkcioniše, ali kao i u svakom odnosu, postoje nekada trzavice.

Antonio Ahel/ATAImages
Suzana Jovanović i Saša Popović

- Kažu da su one neparne godine problem. Kada one prođu, bude sve dobro! Ja mislim da nije bilo nekih teških godina u našoj vezi. Izborila sam se sa Saletom u svemu onome što je on. Sva ta popularnost, prvo sa Lepom Brenom, pa onda kada je osnovao "Zam", bile su pevačice stalno oko njega. Ali sam sve pregurala. Shvatila sam da ja uvek treba da budem ono što jesam. On se u stvari u mene zaljubio zbog toga kakva sam - rekla je Suzana, pa nastavila:

- Saša mi je jednom rekao: "Ja piletinu neću da tražim, ja piletinu imam kod kuće". Prećutala sam ja mnogo toga. Morate biti mudri u vezi. Dobijala sam savete od pametnih i mudrih žena i tako sam radila. Uvek sam bila strpljiva, umem da prećutim i to je tajna uspeha. Posle toga, ako mi nešto smeta, posle par dana, ja kažem, ali nikada kada smo ja ili on nervozni.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragana Mirković i Toni Bijelić

Suzana se osvrnula i na razvode Harisa Džinovića i Dragane Mirković, te istakla da joj je veoma žao što ih je to zadesilo.

- Mnogo mi je žao! Porodica je za mene svetinja. Ja moj brak čuvam ljubomorno. Evo sva se ježim dok pričam. Kada sam čula za Draganu i Tonija stvarno nisam mogla da verujem. To je kao da neko kaže da se Sale i ja razvodimo. Volela bih da to nije istina i da se oni pomire - zaključila je pevačica u "Premijera - Vikend specijalu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike