Glumica posle razvoda od fudbalera saznala za tešku dijagnozu: Mislila sam da je najbolje da popijem neke lekove... (FOTO)

31.03.2024

07:45

0

Zbog problema je otkazala turneju

Glumica posle razvoda od fudbalera saznala za tešku dijagnozu: Mislila sam da je najbolje da popijem neke lekove... (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/ hjgflanagan

Glumica i manekenka Helen Flangan prethodne godine se razvela od fudbalera Skota Sinklara sa kojim je dobila troje dece. Ona je otvoreno pričala o tome da je krah ljubavi teško podnela, posle čega je za nju usledio veoma težak period.

Vrhunac je dostignut kada su njeni psihoterapeuti ustanovili da ima određenu vrstu psihoze, a koja je nastala kao reakcija na lekove za ADHD, odnosno hiperkinetički poremećaj.

 

 

- Imala sam problema s mentalnim zdravljem u decembru i januaru... Dogodilo mi se puno teških stvari o kojima jednostavno ne mogu da pričam na Instagramu. Osećala sam se užasno, a čekala me pozorišna turneja zbog koje sam bila uzbuđena pa sam, kad sam se vratila s odmora, mislila da je najbolje da popijem neke lekove kako bih se osećala bolje i lakše nosila s tim što sam zaposlena samohrana majka troje dece. Osim toga, emocionalno sam se borila s razvodom od oca moje dece - napisala je atraktivna glumica.

 

 

Zbog loše reakcije na ove lekove, Helen je bila prisiljena da ostane kod kuće i ne ode na dugo iščekivanu turneju.

- Bila sam slomljena jer sam uvek bila profesionalna glumica, ali morala sam da ostanem kod kuće i osećam se bolje zbog sebe i svoje dece, uz pomoć mojih sjajnih roditelja - kazala je. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike