"On je kriv što sam izgubila dete": Vanja Aleksić iznela šokantne tvrdnje o Ša, tvrdi da joj nije dozvoljavao da radi

28.03.2024

20:48

0

Tiktokerka besna na bivšeg

"On je kriv što sam izgubila dete": Vanja Aleksić iznela šokantne tvrdnje o Ša, tvrdi da joj nije dozvoljavao da radi
Oženio se: Nenad Aleksić Ša sa suprugom Vanjom - Copyright Instagram printscreen/ vanjaaleksic11_

Vanja Aleksić nedavno se i zvanično razvela od Nenada Aleksića Ša, sa kojim je kratko bila u braku i koji ju je prevario u novoj sezoni "Elite" sa Mionom Jovanović.

Iako formalno više nisu zajedno, njihova prepucavanja ne prestaju, pa je tako neretko tema i gubitak njihove bebe. Vanja je sada na TikToku okrivila bivšeg supruga za spontani pobačaj koji je doživela u drugom mesecu trudnoće, pa iznela još pojedinosti iz njihovog privatnog života.

- Šta da vam kažem kad samo laže?! Bolesnik, on je kriv što sam izgubila dete, to tvrdim, bre! A druga stvar, on je neradnik, a isto tako meni nije dao da radim. Živeo je od para sa TikToka - rekla je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vanja i Nenad Aleksić Ša

Podsetimo, u Elitu je nedavno ušao i Stanislav Krofak, inače bivši verenik Mione Jovanović, a kako je poznato on je pre ulaska postao blizak i sa Vanjom.

Zbog ovoga, svađe između Ša i Mione su sve češće, a glavni razlog je njegova preterana ljubomora, o kojoj je i Vanja pričala.

- Da, istina je. Nisam smela da idem sa drugaricama na kafu, niti sa venčanom kumom sama. Uglavnom, samo sa njim. Nakon šest meseci sam otišla sa svojom kumom i sinom u kafić preko puta zgrade, tad je nastao opšti haos. On želi da bude 24/7 sa voljenom osobom. Ne želi da njegova devojka (žena) ide negde. To je njegova ljubomora koja je i uništila sve - izričita je bila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike