Verio se Vladan Savić iz „Magla benda"! Dve godine od razvoda ponovo je srećan u ljubavi: Pevač otvoreno o izabranici!

28.03.2024

14:34

0

Toliko je voli da se „pita da li je do sada ikad zaista osećao tako jake emocije"

Verio se Vladan Savić iz „Magla benda"! Dve godine od razvoda ponovo je srećan u ljubavi: Pevač otvoreno o izabranici!
Vladan Savić - Copyright 24sedam/M. G.

Vladan Savić, pevač „Magla benda", rešio je da ponovo „stane na ludi kamen", dve godine od razvoda sa Jovanom Jocić. Istakavši da je zaljubljen više nego ikada, gostujući u jednoj emisiji priznao je da mu nova izabranica više nije devojka, već verenica.

- Toliko volim, da sam se zapitao da li sam ikad voleo, onako istinski – počeo je on u emisiji „Eglam" na „E" televiziji, pa je potom nastavio:

 

 

- Nije mi više devojka, verenica je. Takav sam; ako mi daš emocije, vraćam mnogo više. U suprotnom, samo ćeš da me umiriš i ugasiš. Kad mi se pruži ljubav, uživam u tome da je uzvratim – objasnio je on, pa mnoge iznenadio, kako inače svoju privatnost čuva strogo podalje od javnosti.

Lepe vesti, očito, bile su mnogo jače od tog njegovog pravila.

S bivšom, sa druge strane, ostao je dobrim odnosima.

Jovana Jocić i Vladan Savić, ATAImages/A. A.
 

- Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija (ćerka). Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji - napisao je bio na Instagramu.

- Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare! Hvala - dodao je Savić potom na pomenutoj mreži za druženje, prenosili su mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike