„Magla bend" je odbio jednu pesmu, a Mirzi Selimoviću ona je mnogo donela: Vladan Savić objašnjava kako je do toga došlo!

29.12.2023

00:10

0

Smatra da je pitanje da li bi sa njima doživela isti uspeh, kao što je kod kolege

„Magla bend" je odbio jednu pesmu, a Mirzi Selimoviću ona je mnogo donela: Vladan Savić objašnjava kako je do toga došlo!
Vladan Savić - Copyright ATAImages/M. S.

Razgovarajući o novitetima na muzičkom planu, te albumu koji je u pripremi, Vladan Savić ispred „Magla benda" upitan je bio i da li postoji pesma kojoj je kazao „ne", a da je potom postala veliki hit.

Na to pitanje odgovorio je potvrdno, ali je i naglasio da nije zažalio što je doneo takvu odluku.

„Ne kajem se!"

Vladan Savić, ATAImages/M. S.
 

- Dešavalo mi se to, ali ne kajem se. Ne mogu tačno da se setim naslova, ali radi se o pesmi Mirze Selimovića, to jest o numeri koju je on snimio. U tom trenutku je to kod njega postalo baš veliki hit, a pitanje je da li bi to postala i kod „Magle" - kazao je on za medije, pa dodao:

Mirza ATAImages/M. M.
 

- Pesmu sam odbio jer nisam osetio u tom trenutku da je to pesma za nas i sigurno nije bila za nas. Prosto, milion stvari mora da se poklopi. Nije kao, pesma je ova i to je hit. Nije pesma hit. Cela energija frontmena je hit, sve mora da bude kul. Ono što je kod nas važno je da sam ja super sa energijom posle jedne operacije koju sam imao letos, kada sam morao dva i po meseca da odsustvujem sa scene – ispričao je Vladan Savić, istakavši kako je imao cistu na glasnim žicama, ali da je sada sve u najboljem redu.

(Grand)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike