Toni Bijelić kupio vilu gde boravi sa novom devojkom? Vredi milione, sve izgleda čarobno (FOTO)

27.03.2024

11:14

0

Ovde je ugostio navodno i Anu Nikolić

Toni Bijelić kupio vilu gde boravi sa novom devojkom? Vredi milione, sve izgleda čarobno (FOTO)
Toni Bijelić - Copyright ATAImages/ A.A.

Biznismen Toni Bijelić i još uvek zakoniti suprug Dragane Mirković, uveliko navodno vodi zaseban život od pevačice pa se iselio iz njihovog dvorca u Beču, a započeo život sa drugom ženom.

On sa izvesnom sadašnjom izabranicom živi na dve lokacije, a jedna od tih je u Hrvatskoj, tačnije u Opatiji,  gde novopečeni par provodi mnogo vremena. On je na ovoj lokaciji, čije je Toni fotografije ranije i objavio, ugostio navodno i Draganinu koleginicu Anu Nikolić.

U sklopu luksuzne vile je i ogroman bazen, a nekretnina se nalazi uz more pa je i pogled zadivljujuć. Međutim, upravo ovde Toni boravi sa svojom devojkom, gde uživaju u miru.

Podsetimo, Bijelić je po Draganinom saopštenju da se razvodi posle 24 godine braka, obrisao svoj nalog na Instagramu i povukao se u ilegalu. Inače, ukupna vrednost imovine pevačice i njenog bivšeg, procenjena je na oko 100 miliona evra, pa osim Tonijeve firme, voznog parka vrednog pet miliona evra, DM televizije i nekretnine u kojoj je televizija u Požarevcu, par će imati da podeli u brakorazvodnoj parnici i vilu na moru.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike