Toni Bijelić ima 15 godinu mlađu devojku, koju je upoznao sa Anom Nikolić? Priča se da su se ovde provodili

27.03.2024

09:57

0

Romansa navodno dugo traje

Toni Bijelić ima 15 godinu mlađu devojku, koju je upoznao sa Anom Nikolić? Priča se da su se ovde provodili
Dragana Mirković, Toni, Ana Nikolić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Toni Bijelić navodno ima novu devojku, koja je 15 godina mlađa od njega. Biznismen ju je upoznao i sa pevačicom Anom Nikolić, navodi se. Toni i njegova misteriozna partnerka bili su na moru, gde je boravila i pevačica.

- Oni su bili u jednom mestu na primorju i to sa Anom i još jednom osobom. Toni uopšte nije krio da ima novu žensku osobu u životu i da je zaljubljen. Ne znam samo da li Dragana zna za to, mislim na to druženje i susret, jer je Ana u dobrim odnosima sa njom i prethodno joj je bila i na koncertu u Areni, 16. februara - ispričao je izvor.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

- Oni žive u dva mesta... Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno - zaključio je izvor za Telegraf.

Dragana Mirković i Toni Bijelić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Bijelić se nije oglašavao za medije povodom razvoda, a Dragana je poslala saopštenje.

 - Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak - naglasila je Mirkovićeva.

Toni i Dragana su u braku dobili dvoje dece, Manuelu i Marka.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike