Sofija Šašić prvi put o raskidu sa fudbalerom: Bili su zajedno dve godine, a onda su se pojavile priče da joj je neveran

25.03.2024

15:45

0

Dugo su bili prijatelji pre nego što su započeli vezu

Sofija Šašić prvi put o raskidu sa fudbalerom: Bili su zajedno dve godine, a onda su se pojavile priče da joj je neveran
Copyright ATAImages/ A.A.

Sofija Šašić retko govori o svom ljubavnom životu, ali je javnost bila upoznata sa tim da je svojevremeno bila u vezi sa fudbalerom Nemanjom Radonjićem. Ona je sada prvi put govorila o njihovoj ljubavi koja je trajala dve godine, te se osvrnula i na spekulacije da su raskinuli zbog njegove prevare.

- Ne daj Bože da nešto treba Nemanji ili meni, mi smo uvek tu jedno za drugo. To je najbitnije i najlepše, na kraju. Ipak sam sa nekim dve godine provela, nije to malo... Mi nismo raskinuli zbog njegovog neverstva. Šta je radio pre mene i šta radi posle mene to me ne zanima. Mi smo se družili dugo pre nego što smo uplovili u vezu. Nemanja Radonjić i ja se jako dobro poznajemo. Baš zbog toga nije mogao da se opušta nešto preterano, jer sam znala, a znam i dan-danas, kako diše. Znam da se pisalo da smo raskinuli zbog neverstva, ali to nije istina - rekla je Sofija.

MN Press
Nemanja Radonjić

Ona se potom osvrnula i na burni ljubavni život njene majke Sonje, koja je bila u braku prvo sa Željkom Šašićem, pa sa Acom Lukasom. Sofija je u dobrim odnosima sa obojicom, pa ne želi da komentariše koji pevač je Sonju više voleo, ali ističe da im je jedna stvar bila zajednička.

- Ne znam ko ju je više voleo, ali mislim da su njih dvojica nju gledali na isti način. Ona je ta jedna jedina, amajlija, boginja, sve posle nje, pre nje, su smešne. Nije što mi je mama, ali ja to stvarno tako mislim. Ko je nije preboleo? Ne znam, neću da uđem u sukob i sa jednim i sa drugim... (smeh) Da mene napadnu! Na kraju uvek deca ispaštaju - rekla je Sofija za Republiku.

Marija Mladjen/ATAImages
Sofija Šašić

Podsetimo, ona je objasnila i šta je uticalo da privremeno zahladni odnose sa ocem Željkom.

- Zamerila sam mu njegovo ponašanje i njegovu promenu ponašanja prema meni onog momenta kada je on našao nekog sa kim će da živi i sa kim će da provede ostatak života - kaže Sofija, pa dodaje i zbog čega se, s druge strane, sukobljava sa Lukasom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike