"Nemoj me dovoditi u takve situacije!" Sofija Šašić progovorila o odnosu sa Acom Lukasom

24.03.2024

21:09

0

Spomenula je svoju polusestru, ćerku Ace Lukasa

"Nemoj me dovoditi u takve situacije!" Sofija Šašić progovorila o odnosu sa Acom Lukasom
Sofija Šašić, Aca Lukas - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Sofija Šašić ispričala je kako se slaže sa Acom Lukasom, bivšim mužem svoje majke Sonje Vukasnović.

- Ne dolazimo mi više u sukob zbog mame i njega, nego sada je tu Viktorija koja je velika devojčica i koja je prioritet svima nama. Oko nje uglavnom. To su neke sitnice, ali kada se te sitnice skupe... Viktorija, na primer, ide na jahanje, ima svog konja, to je njena najveća ljubav. Dogovorimo se po danima ko je kako vozi. Pritom mi smo svi puni obaveza.  I onda Aca kaže da ne brinemo, da će on da je odveze. Međutim, on zaboravi ili ima neko snimanje u tom momentu organizovano ili je baš tada odlučio da snima pesmu, spot, šta god. To je katastrofa dok njega uhvatiš, meni kad pukne... Kažem mu: "Samo mi reci na vreme, nemoj više da me dovodiš u ove situacije!" Onda Viktorija plače što neće stići na čas, na primer. Ona je zaista mnogo odgovorna osoba - opisala je Sofija Šašić.

ATAImages/M. P.
Aca Lukas

 

 

Šta zamera ocu Željku?

Sofija je sada u dobrim odnosima sa ocem Željkom, uprkos burnom periodu koji je iza njih.

Ona je otkrila šta mu je zamerala.

- Zamerila sam mu njegovo ponašanje i njegovu promenu ponašanja prema meni onog momenta kada je on našao nekog sa kim će da živi i sa kim će da provede ostatak života - kaže Sofija, kojoj nije lako da vaga ko je u pravu kad je reč o majci i ocu.

ATAImages/ A.A.
Sonja Vuksanović

 

- Milion puta sam balansirala između njih. Ja sam vrlo realna. Naravno da ću uvek biti na ženskoj strani, pogotovu na strani moje majke, to se ne dovodi u pitanje. Ali, kada ona u nekom momentu pretera, a on je u pravu, onda sednem sa njom i kažem:"Mama, polako, mislim da grešiš i mislim da je on u pravu za to i to." Ali isto tako umem i sa njim da se posvađam kad znam da je debelo pogrešio i kada nije u pravu - ispričala je Sofija za Republiku.

ATAImages/ A.A.
Sofija i Željko Šašić

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike