Sofija Šašić prvi put o bivšim ljubavima: Sve moje veze su bile duge, ali pogrešne

25.02.2024

18:11

0

O bivšima samo najbolje

Sofija Šašić prvi put o bivšim ljubavima: Sve moje veze su bile duge, ali pogrešne
Copyright ATAImages/ A.A.

Sofija Šašić nedavno je priznala da je obnovila odnos sa ocem Željkom Šašićem, a kako je od malena okružena pevačima ne čudi da se dobro razume u tu oblast.

Kako kaže, u društvu se vodi kao najveći poznavalac muzike, a ni jedan žanr joj nije stran.

- Moj tata misli da sam u potpuno nekom svom svetu, da slušam skroz neku novu muziku. Ko se sa mnom druži i svi koji provode dosta vremena sa mnom zovu me džuboks, jer sve pesme znam. Što se kaže od Silvane do Nirvane, sve slušam. Moja drugarica ume da kaže da kad je neka stara i čudna pesma na radiju, da je ni pevačice koje su ih snimile ne znaju da su ih snimile, ali ja znam od reči do reči - izjavila je Sofija.

ATAImages/ A.A.
Željko i Sofija Šašić

Ona se osvrnula i na svoj emotivni život o kome se dugo priča. Naime, Sofija nije javno istupala sa svojim partnerima, a svoje veze je vešto krila, pa nije bilo poznato da su one trajale i po nekoliko godina.

- Nisu to loši muškarci. To su moje ishitrene odluke da budem sa njima. Nisu bili loši. Taman posla. Moje veze su sve bile duge. U proseku po dve godine. Nisam ni sa kim bila tek da bih bila. Tada su postojale emocije. Loši nisu bili, ali da li su bili pogrešni - to bih mogla da kažem - bila je iskrena Sofija Šašić za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike