Sanja Vučić još pamti kako ju je drugarica prevarila: Za mene je to bilo jako traumatično!

25.03.2024

11:49

0

Neiskrenost ju je baš zabolela

Sanja Vučić još pamti kako ju je drugarica prevarila: Za mene je to bilo jako traumatično!
Sanja Vučić - Copyright ATAImages/M. M.

Danas jedna od najatraktivnijih pevačica, Sanja Vučić, prisetila se gostujući u jednoj emisiji dana kada i nije važila za takvu ženu. Zbog viška kilograma u ranijoj mladosti, naime, često je bila na meti vršnjaka.

Jedna situacija iz tog perioda ostala joj je urezana u sećanje.

- Bila je jedna situacija, sa drugaricom, tada su počinjale društvene mreže i taj način dopisivanja jedni sa drugima. Tu zapravo i nije bilo fotografije na profilu, niti je postojao bilo kakav način da ti shvatiš sa kim se dopisuješ - počela je Sanja jednom prilikom za „RTS Ordinaciju", pa nastavila o tome kako je joj je baš na taj način „navodno prišao jedan dečko":

„Dotad me nisu primećivali!"

 

 

- Meni je navodno počeo da piše neki momak. Tada sam bila jako srećna jer me dečaci dotad nisu primećivali na taj način. I posle izvesnog vremena, kada sam se ja njoj otvorila i kada sam joj pričala da se sviđam nekom momku, ona je meni priznala da to nije momak, da je to bila ona.

Ovo joj je, naglašava, izuzetno teško palo.

- Mislim da je to bilo jako traumatično za mene, da opet shvatim da neko nije iskren prema meni, da nije iskren prijatelj - istakla je Vučićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike