"Iz publike mi pokazuju srednji prst": Sanja Vučić o neprijatnostima na nastupima i tome kako reaguje

17.03.2024

06:45

0

Često je meta ženske ljubomore

"Iz publike mi pokazuju srednji prst": Sanja Vučić o neprijatnostima na nastupima i tome kako reaguje
Sanja Vučić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Vučić vredno radi na svojim pesmama, ali i fizičkom izgledu što daje rezultate. Ipak, ona priznaje da poput drugih žena ima svoje nesigurnosti i slabe tačke kada je reč o izgledu, a u njenom slučaju to je gornji deo tela, pa se uvek trudi da ga sakrije.

- Ja se najbolje osećam u suknjicama i u tim nekim stvarima koje mi prekrivaju ruke. Uglavnom nešto što me stisne u struku, suknjica dole i ruke prekrivene, to mi je najlagodnije, pune smo kompleksa. Stvarno sam baš jaka u tom predelu i nije ženstveno – rekla je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Vučić

Pevačica se osvrnula i na neprijatnosti na nastupima kojima su sve njene kolege okružene, te priznaje da nije jedna od onih koji to ignorišu, već kad uvidi nekulturu odmah reaguje.

- Inače znam sve pesme koje idu i više ni ne razmišljaš o tekstu, melodiji i ja vrlo često dok pevam, mislim o nekim trećim stvarima. Gledam koga ima, uglavnom razgledam okolo i desilo se par puta neki klinci mi pokazuju srednji prst i tako to. Uglavnom volim da reagujem na te stvari, jer je to nekultura, ako ti nije lepo, idi kući. Uvek sam u fazonu „Ajde, sad ti mali, ili ćeš sam napolje ili će da te isprate“. Dešavalo se da su ljubomorne devojke, gledaju ispod oka, kao gledaju u mene, šapuće drugarici pa se smeje, to mi je fuj – ispričala je Sanja.

(Grand)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike