„Svi koji ovde pevaju se ožene i dobiju decu..." Zvezda „Granda" otkriva koji mu je muzičar pomogao da osvoji suprugu i to kritikama!

25.03.2024

00:20

0

Ovime je mnoge iznenadio

„Svi koji ovde pevaju se ožene i dobiju decu..." Zvezda „Granda" otkriva koji mu je muzičar pomogao da osvoji suprugu i to kritikama!
Rijad Rahmanović - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Posle duela u kom su se našli Rijad Rahmanović i Armin Zukić u najnovijim „Zvezdama Granda", Rijad je direktno prošao dalje osvojivši šest glasova žirija. Ipak, bilo je malo i drame. 

Naime, Dragan Kojić Keba se odmah nakon glasanja pobunio. On se obratio Đorđu Davidu jer jedini nije glasao za Armina, što je roker protumačio kao kopiranje Aleksandra Milića Milija koji je isto tako odreagovao u jednom duelu kad je smatrao da je njegova kandidatkinja oštećena.

Žiri „Zvezda Granda" posle izvedbi Rijada i Armina, Printscreen „Zvezde Granda"
 

– Što kopiraš Milija? Mili je original – kazao mu je on tada, pa obrazložio svoje. 

Đorđe David, Printscreen „Zvezde Granda"
 

– Nije imao atraktivan program do te mere da je bilo dosadno, ne mogu da verujem da ste odabrali pesmu od „Amadeus benda" pored svih hitova koji postoje. Imao je mnogo faulova u programu koji je bio jednostavniji - pričao je on, sa čime se Snežana Đurišić ubrzo složila. 

Ceca Ražnatović, međutim, imala je drugačije mišljenje. 

– Meni se Armin sviđa, njegova boja, izgled, nastup, ima karakter na sceni. Rijade, standardno si fenomenalan – izjavila je pevačica, nakon čega je Mili pohvalio i stajling Rahmanovića, za koji je bila zadužena njegova supruga. 

Ceca Ražnatović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Saša Popović zato je pozvao Voju Nedeljkovića da se uključi iz bekstejdža i pokaže izabranicu, kao i njihovu naslednicu. 

– Svi koji pevaju ovde se ožene i dobiju decu – prokomentarisao je Popović, pa mu je Rijad otkrio kako je njegova ljubavna priča počela pesmom koju je upravo večeras izveo.

– Kada sam prvi put bio u „Zvezdama Granda" Taške je od mene tražio da pevam „A onda mi pričajte o njoj" i nikako nisam mogao da navežbam onaj prvi težak deo, a onda mi je tražila sadašnja supruga na jednom nastupu baš tu pesmu i ta iskra se desila – iznenadio je takmičar.

Marija Šerifović i Dragan Stojković Bosanac zatim su se složili sa komentarima kolega i prednost svakako dali Rijadu, jer je po njihovom mišljenju bio dominantniji. Kebi nije bilo druge nego da se i sam složi da program nije bio atraktivan, a posle je tkrio i kako kandidat nije bio ni na probi. 

Armin Zukić, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike