Takmičar „Zvezda Granda" ušao u dramu sa članovima žirija! Popoviću pao mrak na oči: Bezobrazluk, s tim stavom i nije ti mesto tu!

24.03.2024

09:25

1

„Pucalo" je na sve strane

Takmičar „Zvezda Granda" ušao u dramu sa članovima žirija! Popoviću pao mrak na oči: Bezobrazluk, s tim stavom i nije ti mesto tu!
„Zvezde Granda" - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Posle duela Mikija Sekulovskog i Bobana Lazića u najnovijim „Zvezdama Granda", Bole je ušao u ozbiljnu raspravu s ekipom žirija talent-šoua, najpre sa Marijom Šerifović. Dok mu je ona i vrlo detaljno objašnjavala iz kog razloga nije dobio bod, on je postajao sve glasniji, siguran da je mogao značajno bolje da prođe. 

Sašu Popovića čitava drama nikako nije ostavila ravnodušnim, pa je i te kako odreagovao. 

- Mikiju sam dala glas, ali želim da pojasnim. On je na kraju glasanja imao tri glasa, a po mom mišljenju je bolji pevač od kandidata broj dva. Zbog toga moja ruka kreće i njemu daje glas, ali zašto nisam želela da ti dam glas – počela je, ali ju je Lazić prekinuo. 

„Mislim da onda ne treba da sam ovde..."

Boban Bole Lazić, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- To je onda bilo za tri glasa, moje pevanje večeras. Mislim da nisam bio falš, a kandidati da ih ne pominjem sad sa falšom dobijaju po pet glasova. Ne volim da se raspravljam i svi mi to zameraju, ali ja dođem kući i gledam emisiju gde otpevam „Rano je za tugu“ i dobijem četiri glasa i onda dođe šest takmičara otpeva celu drugu pesmu falš i dobiju po pet ili šest glasova. Onda mislim da ne treba da budem ovde gde sam sad.

Marija Šerifović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Popović je onda bio rešio da ponovo šta je to sve potrebno za uspeh danas-sutra. 

„To nije merilo!"

Saša Popović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Morate da shvatite da nisu falševi merilo da li će neko dobiti tri ili četiri glasa. Bobane, moraš da shvatiš da sam napravio sto zvezda, nadam se da ti je to jasno. Dolazio si na audicije kao mlad, pevao si falš i svakako. Jedne godine te nisam pustio, pa sam te pustio, pa si napredovao. Ovo je sedmo kolo. Kad ja biram, tačno znam. Ovo radim dvadeset godina, razmišljam kao producent i gledam da li neko može kasnije nešto da napravi. Možda je i slabije pevao. Pevanje je najbitnije, ali nije sve u pevanju – govorio mu je on, ali pevača to nije smirilo. 

- Mislim da moje postojanje na ovoj sceni gubi smisao – istakao je, pa baš ganuo Popovića. 

Boban Bole Lazić, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Kako gubi smisao, sad si bezobrazan. Kako možeš ovako nešto da kažeš? Ti si sada ušao u neke odluke žirija. Ako oni nemaju kredibilitet, onda nemoj da se takmičiš. Ovo stvarno ne razumem, sad si ispao bezobrazan i mislim da sa tim stavom i nije ti mesto tu. Ako misliš da ti nije mesto tu, onda ne znam šta... - zaključio je bio raspravu Saša. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike