"Zaljubljen sam u više ljudi!" Filarri progovorio o ljubavnom životu, pa priznao: Mnogi me se plaše! (VIDEO)

24.03.2024

08:45

0

Otkrio je i da li bi se ponovo prijavio na domaće takmičenje "Pesma za Evroviziju"

"Zaljubljen sam u više ljudi!" Filarri progovorio o ljubavnom životu, pa priznao: Mnogi me se plaše! (VIDEO)
Filip Marinkov Filari - Copyright ATAImages/ A.A.

Filip Marinkov, poznatiji kao Filarri skrenuo je pažnju na sebe ekscentričnim izgledom i ponašanjem na sceni, a o njegovom privatnom životu malo se zna.

Pevač i tiktoker je za 24sedam otkrio da li je zaljubljen, kao i da li su ga muvali na društvenim mrežama.

Na nedavno održanoj "Pesmi za Evroviziju '24" Filarri je poneo belu haljinu, i predstavio se pesmom "Ko je ta žena", ali se nije plasirao u finale, te od žirija nije dobio nijedan poen.

ATAImages/ Antonio Ahel
Filip Marinkov Filarri

 

 

- Slegli su se polako utisci, spremam se da se isključim sa društvenih mreža kako bih malo odmorio. U početku sam bio tužan, a kada sam video glasove žirija, bio sam malo besan, a sada sam se ohladio. Sve u svemu, lepo iskustvo, projekat na koji sam ponosan, audio-vizuelni spektakl koji se na televiziji ranije nije desio - opisao je Filarri, koji je karijeru započeo kao tiktoker.

Ipak, njegovi snovi su više usmereni ka muzičkoj sceni.

- Voleo bih najviše da se totalno prebacim na muziku. U početku sam stvarno voleo Tiktok, bilo mi je zanimljivo, i prijala mi je pažnja zbog mnogo pregleda na videima... Međutim, počelo je to malo da me umara, jer traži dosta vremena, kreativnosti i truda, pa me odvlači od muzike. Želeo bih da se prebacim potpuno na muziku, i da se samo ponekada oglasim na društvenim mrežama - izjavio je Filip.

24sedam/Katarina Mihajlović
Filip Marinkov Filarri

 

Kontroverzni pevač je, kako kaže, zaljubljen u više osoba, i njegov ljubavni život nije sasvim jasan u ovom trenutku.

- Ne pričam o tome, jer je samo ponekada zanimljiv taj deo mog života. Uvek sam zaljubljen u više ljudi, i ne znam koliko je to baš pohvalno - rekao je Marinkov, pa je potvrdio našu konstataciju da nije trenutno u emotivnom odnosu. 

- Da neko ne pomisli sad nešto strašno, ne, ne... Ja sam vaga u horoskopu, pa se mi zaljubljujemo na ulici, u prodavnici, na semaforu... Uvek sam zaljubljen, neka na tome ostane, i to me inspiriše da napišem neki tekst ili pesmicu. Posvećen sam i predan karijeri - zaključio je Filarri.

On je govorio i da li ga je nekada muvao neko sa estrade i tiktok-sveta, na šta je priznao i da ga se mnogi plaše. Detaljnije pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike