"Mislim da nisu apdejtovani!" Filarri o žiriju na Pesmi za Evroviziju: To više nije takmičenje u lepom pevanju!

12.03.2024

23:29

0

Zejna je takođe rekla svoje mišljenje

"Mislim da nisu apdejtovani!" Filarri o žiriju na Pesmi za Evroviziju: To više nije takmičenje u lepom pevanju!
Filarri - Copyright Printscreen/RTV Pink

Filip Marinkov, poznatiji kao Filarri bio je učesnik ovogodišnjeg takmičenja "Pesma za Evroviziju 2024.", ali se nije plasirao u finale, zbog čega je bio oštar na društvenim mrežama.

 - Iskreno, očekivao sam, kao i svi. Mnogi judi su bili šokirani, a javile su mi se i kolege, kao i voditelji kod kojih sam bio u emisijama - rekao je pevač, koji se nedavno pitao da li je žiri homofobičan.

ATAImages/ Antonio Ahel
Filarri

 

- To sam rekao, priznajem. Mislim da oni nisu shvatili na pravi način razumeli čitav moj nastup i poruku koju sam poslao. Ne sumnjam u stručnost žirija, samo mislim da možda malo nisu apdejtovani. Moguće da je bilo predrasuda, sa novom Evrovizijom koja više nije samo takmičenje u lepom pevanju, nego se gleda čitav paket, sa plesačima, lusterima i svim ostalim - rekao je Marinkov.

24sedam/Vladan Mišić
Filarri

 

Oglasila se i Zejna Murkić, koja je sedela pored njega u studiju. Pevačica je odgovorila na pitanje da li je žiri pošteno glasao.

- Mislim da su po svom nahođenju glasali i davali poene onima koji su želeli da daju. Smatram da je to skroz okej, gledali su šta je po njima ono što bi predstavljalo Srbiju - rekla je Zejna, pomalo sa knedlom u grlu, u emisiji Amidži šou.

Printscreen/RTV Pink
Zejna Murkić

 

Podsetimo, na nacionalnom takmičenju je pobedila Teya Dora sa pesmom "Ramonda", i ona će nastupati na velikom takmičenju u Malmeu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike