Ana Nikolić i Rasta daju čitavo bogatstvo na ćerkino obrazovanje: Samo godinu dana predškolskog košta preko 5.000 evra! (FOTO)

01.03.2024

06:45

0

Ana je najavila da će ćerku ispisati iz ove škole

Ana Nikolić i Rasta daju čitavo bogatstvo na ćerkino obrazovanje: Samo godinu dana predškolskog košta preko 5.000 evra! (FOTO)
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta imaju vrlo turbulentan odnos otkako su se razveli. Najčešći povod za svađu je starateljstvo nad ćerkom Tarom koje je pripalo pevačici, ali reper nije zadovoljan kako se ona stara o ćerki.

U prilog tome idu njegove poruke, koje je Ana juče objavila, a u kojima joj je zapretio da će Taru nadalje viđati u centru za socijalni rad, dok mu je ona uzvratila preteći tužbom i zahtevom da suđenje bude otvoreno za javnost.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rasta i Ana Nikolić

A potom je situacija eskalirala, kada je Ana objavila da je izbačena iz "Viber" grupe koju čine roditelji predškolskog koje pohađa njena ćerka.

Inače, prema zvaničnim podacima sa sajta obrazovnog centra u koji ide mala Tara, cena samo predškolskog programa je 5.500 evra. Ukoliko se pevačica i reper odluče da im ćerka nastavi školovanje ovde, prvi razred u koji treba da krene u septembru koštaće ih 8.600 evra.

U sklopu ovog centra, nalaze se predškolsko, osnovna škola i gimnazija, a mogu da je pohađaju samo deca najimućnijih, pošto celokupno obrazovanje košta 130.000 evra.

Printscreen /sopothill.edu.rs
Cenovnik

Međutim, s obzirom na to da je Ana uputila teške reči na račun ove škole, kao i da je jasno stavila do znanja da nije zadovoljna njihovom reakcijom, pitanje je da li će se odlučiti za nastavak Tarinog školovanja ovde.

- Dakle, ovo je nedopustivo jer čak i škola blokira majku koja je žrtva psihičkog maltretiranja sedam godina. Divna škola. Od danas Tara neće ići u školu koja podržava oca barjo-trafikabta i konzumenta. Hvala doviđenja. P. s. ja sam Ana - Tarina mama - napisala je pevačica uz snimak na kome je grlila dete.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike