"Da smo ostali zajedno, Teona bi možda imala brata!" Vuk Mob otkriva da i dalje voli Oliveru: Glavu bih izgubio za nju!

21.03.2024

20:49

0

Pio je kanabisovo ulje, kao što je radio njegov pokojni otac

"Da smo ostali zajedno, Teona bi možda imala brata!" Vuk Mob otkriva da i dalje voli Oliveru: Glavu bih izgubio za nju!
Olivera Konatar, Vuk Mob - Copyright Printscreen/Youtube/Sikter Tube/ATA Images/A.A.

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, istakao je kako još uvek voli bivšu partnerku Oliveru Konatar, te istakao da mu je najviše žao zbog toga što je on prvi rešio da je ostavi, kako kaže. Istakao je i kako bi njihova ćerka Teona danas imala brata, da su joj roditelji ostali u vezi.

O reperovom ljubavnom životu u javnosti se mnogo polemisalo, a on je sada otvoreno govorio o Olji.

- Čuo sam kako Olja u emisiji kaže "Ja njega volim kao oca mog deteta", tu se ograđuje. Ja se tu ne ograđujem, zaljubljeno je volim. Ne samo kao majku svog deteta, nego je volim, umro bih za nju. Glavu bih izgubio za nju - rekao je Vuk na početku.

ATAImages/ A.A.
Olivera Konatar

 


Gojković je potom opisao 2021. godinu, kada mu je umro otac Vule Gojković, a problemi sa Oljom su se tada nagomilali.

- Tu je bilo mnogo faktora. Dobili smo dete, to je bio veliki emotivni bum. U tom periodu sam saznao da mi je otac bolestan. Nikad u životu pre toga nije mi se desilo da sam nekog izgubio. Ker mi je umro ranije, pa sam za kerom plakao godinu dana, a kamoli za ocem. Nisam znao kako da se nosim sa time. Roditelji su me uvek držali pod staklenim zvonom. Smrt oca me je potpuno razorila. Pred smrt, otac je koristio kanabisovo ulje, kao i ja tada, kako bi se pogubio. Sedim i osam sati blenum u plafon, i noću izađem da se ubijem od alkohola - opisao je Vuk taj period, i dodao kako je izgubio dodir sa realnošću.

Printscreen/Youtube/Sikter Tube
Vuk Mob

 

- U nekim segmentima Olja me nije razumela, a u drugim segmentima nisam ja nju razumeo. Došlo je do momenta da nisam mogao sebe da gledam, iskreno da kažem. Bežao sam u neku izmišljenu realnost, gde ne postoji niko. Bio sam ubeđen da će simulacija realnosti da se prekine, i da ću se probuditi - opisao je Vuk, koji sebe krivi za rastanak sa tadašnjom partnerkom.

ATAImages/ A.A.
Olivera Konatar, Vuk Mob

 


- Tu sam napravio par grešaka, kao i ona tada. Bio sam taj koji je nekako uticao da se nas dvoje razdvojimo. Iz ove perspektive, verovatno sam napravio najveću grešku u životu. Vreme će pokazati da li sam u pravu, ali mislim da jesam. Ne samo zbog sebe, nego i zbog Olje i Teone. Da nisam tako postupio, bili bismo svi zajedno. Ja sada ne bih sedeo kod kuće noću i gledao TV, već bih uspavljivao ćerku i igrao se sa njom. Bili bismo jedna porodica, a možda bi Teona imala i brata - zaključio je reper u emisiji "Sikter".

Podsetimo, dugo posle raskida sa Oliverom, mediji su pisali i o Vukovom odnosu sa pevačicom Tijanom Milentijević, koji je prekinut.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike