"Ništa ja tu ne bih zvanično": Tijana Em o raskidu sa Vukom Mobom, priznala i u kakvom su odnosu sada

12.12.2023

22:41

1

Pevačica i reper su iznenadili i vezom i raskidom

"Ništa ja tu ne bih zvanično": Tijana Em o raskidu sa Vukom Mobom, priznala i u kakvom su odnosu sada
Tijana Em - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pre mesec dana odjeknula je vest da su pevačica Tijana Em i reper Vuk Mob u vezi, a onda su svi bili iznenađeni kada su pre nekoliko dana saopštili da su raskinuli.

Međutim, kako je Tijana sada rekla, ništa tu zapravo nije zvanično, tačnije, oni nisu odlučili da li će biti zajedno ili ne.

Instagram screenshot/ iamvukmob
Tijana Milentijević i Vuk Mob

- To je sad ni tamo ni ovamo. Ništa se zvanično ne zna, videćemo šta će biti. Mi smo u super odnosima, nismo se posvađali. Čujemo se svaki dan. Tako da ne znam šta će biti, ne bih ja tu ništa zvanično rekla - ispričala je Tijana u emisiji "Amidži šou".

Pevačica je, podsetimo, pričala da joj je veza sa Vukom obeležila ovu godinu, iako su tako malo bili zajedno, te da joj je jako bitno što se razumeju.

ATAImages/ A.A.
Tijana Milentijević

- Odskora sam u vezi sa Vukom, to je nešto što mi je definitivno obeležilo ovu godinu. Pojavio se pred kraj, ali ju je ulepšao celu. Divno mi je, sve nam super ide za sada. Srećna sam, to je najbitnije. Sve je počelo nešto pre nego što smo javno to ozvaničili. Neko vreme smo se čuli na Instagramu, a onda smo se videli i upoznali. Odmah potom smo ušli u vezu. Baš sam srećna i zaljubljena. Jako je šarmantan. Ume lepo da se ponaša prema meni. Poštuje me i ceni me. Smejem se sa njim po ceo dan. Ne mogu da izdvojim jednu stvar u koju sam se zaljubila, sve to - priznala je ona samo nekoliko dana pre nego što je odjeknula vest o raskidu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike