Glumica posle dve godine progovorila o smrti sina: Ne mogu da razmišljam zašto je to uradio...

20.03.2024

07:45

0

O sinu govori u sadašnjem vremenu

Glumica posle dve godine progovorila o smrti sina: Ne mogu da razmišljam zašto je to uradio...
Copyright Profimedia

Redžina King doživela je pre dve godine veliku porodičnu tragediju, kada je njen sin Ijan Aleksander Junior izvršio samoubistvo. Naime, glumica je sada prvi put govorila o ovom gubitku i priznala da je bol ista i dve godine kasnije.

- Druga sam osoba nakon tog 19. januara. Tuga je putovanje. Shvatam to. Tuga je ljubav koja nema kuda. I svi se nosimo s tim drugačije. Znam da mi je važno da odam počast Ijanu, onom ko on jeste, da govorim o njemu u sadašnjem vremenu jer je uvek uz mene, kao i o radosti i sreći koju nam je svima doneo - rekla je u emisiji "Good Morning America".

Profimedia
Redžina King

Iako joj sin svakog dana sve više nedostaje, Redžina ističe da poštuje njegov izbor i da ne želi da razmišlja o razlozima koji su uticali na ovu odluku.

- Kad je reč o depresiji, ljudi očekuju da izgleda na određeni način - očekuju da izgleda teško. Moram da živim i ne mogu da trošim vreme na razmišljanje o Ijanovom izboru koji poštujem i razumem... On više nije želeo da bude ovde, a to je drugima teško da prihvate jer nisu prošli kroz naše iskustvo, nisu živeli na Ijanov način - rekla je.

Ipak, glumica se povremeno pita da li je mogla da utiče da ne dođe do ovog tragičnog gubitka.

Profimedia
Redžina King

- Kad roditelj izgubi dete, pita se šta sam mogao da učinim da se to ne dogodi. Znam da tu tugu delim s drugima, ali niko drugi nije Ijanova mama, znate? Samo ja. Dakle, to je moje. A tuga nikad neće nestati. Uvek će biti uz mene - kaže Redžina.

Podsetimo, Ijan je sebi oduzeo život neposredno nakon 26. rođendana, a tokom života je bio blizak sa majkom sa kojom je često dolazio na javna dešavanja. 

Inače, Redžina je Ijana dobila u braku sa bivšim suprugom, producentom i DJ-om Ijanom Aleksanderom starijim.

Pomoć

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike