Milica Kostadinović po povratku u „Zvezde Granda": Ljudi, ne nadajte se, nastaviću da se oblačim kako se i oblačim!

19.03.2024

06:45

0

Oprečni komentari je, tvrdi, ne dotiču, krivo joj je samo što joj „Mili više ne daje glasove kao ranije"

Milica Kostadinović po povratku u „Zvezde Granda": Ljudi, ne nadajte se, nastaviću da se oblačim kako se i oblačim!
Milica Kostadinović - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Milica Kostadinović ponovo je podigla prašinu - pošto se vratila u „Zvezde Granda". Prethodno, pevačica je u suzama bila napustila šou, a sada je sa scene otišla zadovoljnija nego ikada, sigurna i da je imala najbolji nastup dosad.

Kako članovi žirija, s druge strane, nisu štedeli na rečima kada je ona u pitanju, sumirajući ustike za jedne medije posle kritika izjavila je:

- Šta se dogodilo, to bi morali da pitate žiri. Iskreno, ja sam zadovoljna i smatram da mi je ovo bio najbolji nastup do sada, ovo stvarno iskreno kažem. Zašto dva glasa stvarno ne znam, ali Bože moj. Volim ja baraže (smeh).

Upitana, potom, čiji komentar ju je najviše pogodio, naglasila je da se „oko toga nimalo ne potresa".

„Mili, gospodine, molim vas..."

Aleksandar Milić Mili, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Ne pogađaju mene komentari uopšte, apsolutno se ne potresam. Krivo mi je samo što je Mili odjednom prestao da daje glasove. Mili, gospodine Mili, molim vas – kazala je za „Grand" pa se ponovo nasmejala, dodajući kako nije sve tako crno; mislila je tada na pohvale Dragana Kojića Kebe, koji trenutno menja Anu Bekutu, te mentora Dragana Stojkovića Bosanca kom je neizmerno zahvalna na svakom savetu.

- Keba me je posavetovao, iz istog smo kraja (smeh). I Bosanac je rekao da sam napredovala, on mene inače pozove, obavesti me kada je proba, spremimo više pesama, pa zajedno izaberemo dve... - objašnjavala je Milica, koja od izazovnih stajlinga ne planira da odustane iako se zbog istih često nađe na tapetu.

- To se svarno neće desiti, nemojte da se nadate, ljudi. Meni bi bilo mnogo drago da se žiri iznenadi, ali ja nisam došla ovde da njih iznenađujem, već da pokažem sebe u najboljem mogućem svetlu. Ovo sam ja. Ne želim da se menjam i nastaviću ovako da se oblačim - rekla je za pomenute medije ona.

Milica Kostadinović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Podsetimo, u najnovijoj emisiji Milica Kostadinović se našla u duelu sa Adelom Smajlović. On se završio rezultatom 4:3 u Adelinu korist.

- Adela, sada si bila otvorenija, vedrija, poztivnija. Vidi se napredak i meni je bilo to jako dobro. Milice, meni se to baš baš nije dopalo - pokomentarisala je Viki Miljković pošto su se takmičarke predstavile pesmama.

Keba je, pak, ostao pri stavu da je Milica napredovala. Onda, Ceca Ražnatović dobila je reč:

Dragan Kojić Keba, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Mislim da je Adela trebalo da dobije još glasova. Borbena je bila, trudila se. Divno izgledaš. Verovala sam ti dok si pevala. Milice, lutko moja, to je sve van intonacije; dobar izbor pesama za energiju i atmosferu, ali moraš da radiš na intonaciji i da bolje čuješ sebe, to ti je moj prijateljski savet.

Ubrzo zatim, Mili se uključio u komentarisanje.

- Nisam dao glasove, broj jedan, lepo pevaš, ali te je prva pesma pojela, u drugoj je bilo falševa. Dobićeš moj glas kad ga zaslužiš. Milice, ti si na pravom putu, veruj mi – istakao je on, na šta se Snežana Đurišić nadovezala rečima:

- Za kući!

Snežana Đurišić, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike